Από Στέλλα Μούτσιου

Στο Happy Day βρέθηκε ως καλεσμένος ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ALPHA, "Αυτή η νύχτα μένει", η οποία κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 10/10 (δείτε εδώ τι θα συμβεί στο πρώτο επεισόδιο).

Ο ηθοποιός, λοιπόν, μίλησε για τον ρόλο του και εξήγησε πως με το που του έγινε η πρόταση, δέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Πυρπασόπουλου για την σειρά που πρωταγωνιστεί "Αυτή η νύχτα μένει"

«Επειδή είχε το προηγούμενο της ταινίας και του βιβλίου και ήταν κάτι που το γνώριζα, όταν μου έγινε η πρόταση και μου έδωσαν να διαβάσω και το σενάριο και μου είπαν και τους συντελεστές, είπα αμέσως "με μεγάλη μου χαρά", γιατί το καστ είναι εξαιρετικό και το σενάριο είναι πάρα πολύ καλογραμμένο», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για την υπόθεση: «Βρισκόμαστε σε μία επαρχιακή πόλη, στο Αγρίνιο συγκεκριμένα. Υπάρχει ένα νυχτερινό μαγζί, το "Όνειρο" με τον ιδιοκτήτη του και τους μουσικούς, όλη την παρέα που απαρτίζουν το μαγαζί.

Υπάρχει η τοπική κοινωνία, υπάρχουν τα πολιτικά συμφέροντα, υπάρχουν τα προσωπικά συμφέροντα, υπάρχουν έρωτες, διεκδικήσεις, υπάρχουν τα πάθη, οι αδυναμίες, τα κολλήματα, υπάρχουν ανασφάλειες σε χαρακτήρες που δεν έχουν αποφασίσει με ποιο δρόμο θα πάνε... Είναι πολλές ιστορίες που μπαίνουν η μία στην άλλη».

«Ο δικός μου ρόλος είναι ένας τοπικός δημοσιογράφος και τοπικός εκδότης της εφημερίδας, είναι και ιδιοκτήτης της εφημερίδας, έχει μία κόρη, την οποία την αγαπάει πάρα πολύ και θέλει το καλύτερο γι' αυτήν. Έχει κάποιες πολιτικές πεποιθήσεις συγκεκριμένες και προσπαθεί να κρατήσεις τις αρχές του και τις αξίες του», κατέληξε για τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Η σπάνια εξομολόγηση του ηθοποιού για τη γυναίκα του

Ο ηθοποιός έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά πριν από μερικούς μήνες, ωστόσο επιλέγει να κρατάει τα προσωπικά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά ωστόσο μίλησε για τη γυναίκα του ενώ εξήγησε και το πώς μοιράζονται τον χρόνο με το παιδί τους.

«Δεν μιλάω πολύ για τα προσωπικά μου. Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί κοντά 5 χρόνια, δεν είναι του χώρου. Για μένα είναι καλό που δεν είναι του χώρου γιατί έχω ένα κομμάτι που με γειώνει. Αυτός ο χώρος είναι λίγο τρελός και αν ήμασταν και οι δύο τρελοί θα είχαμε πρόβλημα. Υπάρχουν βέβαια και ζευγάρια που είναι από τον ίδιο χώρο και τα καταφέρνουν μία χαρά.

Εγώ διάλεξα να μην είμαι κάθε βράδυ σε παράσταση. Θεωρώ ότι τα πρώτα χρόνια ενός παιδιού πρέπει να είναι κοντά και οι δύο γονείς. Το έχω βιώσει αυτό, έλειπαν πολύ και οι δύο μου γονείς και έτσι ήθελα το δικό μου παιδί να μην ζήσει κάτι αντίστοιχο. Χτίζεται διαφορετικά η σχέση γονιού - παιδιού μετά. Αυτά τα χρόνια δεν ξαναέρχονται, θα μεγαλώσει και αργότερα θα τα αναζητάς αυτά τα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η νύχτα μένει: Μία ανάσα πριν από την πρεμιέρα - Οι πρωταγωνιστές της σειράς αποκαλύπτουν τα πάντα

Κόρα Καρβούνη: Η ηλικία και η καταγωγή και ο σύντροφος της «Νίτσας» από το Αυτή η Νύχτα Μένει