Από Στέλλα Μούτσιου

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησαν οι πρωταγωνιστές της σειράς του ALPHA "Αυτή η νύχτα μένει", για την μεγάλη πρεμιέρα, η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας 10/10.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Βασίλης Μπισμπίκης (δείτε εδώ τα πάντα για την προσωπική του ζωή), η Νικολέττα Καρρά και πολλές ακόμη λαμπερές προσωπικότητες.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της σειράς "Αυτή η νύχτα μένει" πριν την πρεμιέρα

«Είναι ένα όνομα με ιστορία ο Βαρδάρης. Είναι το αφεντικό του μαγαζιού. Είναι αυτός που έχει μεγαλώσει μέσα στη νύχτα, που έχει το όνειρο, που νιώθει το μαγαζί σαν οικογένεια, τους ανθρώπους του, που είνια όλη του η ζωή το μαγαζί, που δεν θα του το πάρουν εύκολα. Αυτός είναι ο Βαρδάρης. Ένας ντόμπρος άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης, εξηγώντας πως από την αρχή θα αποκαλυφθεί η παράνομη σχέση του στη σειρά.

Και η Νικολέττα Καρρά αποκάλυψε για τον δικό της ρόλο: «Με τη νύχτα δεν έχει ταλαιπωρηθεί τόσο, αλλά τη γνωρίζει πολύ καλά και με την καλή και με την κακή έννοια. Επίσης, οι άντρες είναι ένα κομμάτι που γνωρίζει πάρα πολύ καλά η Νίκη. Ξέρει καλά να τους χειρίζεται και είναι και μέρος της δουλειάς της αυτό, γιατί, μην ξεχνάμε, ότι η Νίκη κάνει κονσομασιόν στο μαγαζί εκτός από τραγούδια».

«Έίναι ένας χαρακτήρας, ο οποίος έχει και πολλά αντιφατικά στοιχεία. Είναι μάγκας και έχει τσαμπουκά, αλλά είναι κα βαθύτατα τρυφερή. Έχει πολύ χιούμορ, μπορεί να γίνει όμως και πολύ σκληρή. Τα συνδυάζει όλα αυτά μαζί», πρόσθεσε και η Κόρα Καρβούνη.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Η νέα πολυαναμενόμενη σειρά του ALPHA, Αυτή η Νύχτα Μένει, κάνει πρεμιέρα τη σήμερα (10/10) και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές ήδη από το πρώτο επεισόδιο. Τα γυρίσματα της σειράς βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ την ίδια στιγμή, οι πρωταγωνιστές δηλώνουν ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα που βγαίνει στο γυαλί.

O Χρήστος (Γιάννης Στάνκογλου) είναι δήμαρχος μιας επαρχιακής πόλης, ο οποίος ζει τραγικές στιγμές μετά τον χωρισμό του από τη γυναίκα του, τη Μαρίνα (Ελένη Ρουσσίνου). Στήριγμά του τα παιδιά του που του δίνουν δύναμη για να συνεχίσει: «Πρέπει να βρεις έναν τρόπο να προχωρήσεις, μπαμπά μου», του λέει η κόρη του που τον βλέπει να βυθίζεται συνεχώς στο σκοτάδι και την κατάθλιψη.

Όμως, εκείνος δεν αντέχει τη μοναξιά και την απουσία της γυναίκας του. Αγκαλιάζει τα ρούχα της, μυρίζει το άρωμά της, όταν ξαφνικά βρίσκει στην ντουλάπα της ένα μικρό κουτί. Το ανοίγει και ανακαλύπτει πως όσα γνώριζε εδώ και εικοσιπέντε χρόνια για τη ζωή του, για την οικογένειά του, για τη γυναίκα του, ήταν ένα ψέμα.

Απέναντί του ο άνθρωπος που ευθύνεται για όλα: ο Στρατής Βαρδάρης (Βασίλης Μπισμπίκης), όπου ο κόσμος του όλος είναι ένα σκυλάδικο στη μέση τού πουθενά, γεμάτο ανθρώπους που φτάνουνε στα όρια την ανθρωπιά, αλλά και την καταστροφή τους. Ο Χρήστος διαβάζει στο ημερολόγιό της γυναίκα του και μαθαίνει πως εκείνη ήταν πάντα ερωτευμένη με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου «Όνειρο»: «Εικοσιπέντε χρόνια σ’ έχω μέσα μου, Στρατή». Ο κόσμος όλος γκρεμίζεται και ο θυμός φωλιάζει μέσα του. Πίνει και κλαίει, μη μπορώντας να πιστέψει την προδοσία που βιώνει!

Την ίδια ώρα, η Ζέτα (Ηλιάνα Μαυρομάτη) και η Νίτσα (Κόρα Καρβούνη) έρχονται στο Αγρίνιο, κουβαλώντας τα δικά τους μυστικά. Ο πόλεμος μεταξύ τους έχει ήδη ξεκινήσει και όλα παίζονται πια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι μαζί 5 χρόνια - Η σπάνια εξομολόγηση του Γιώργου Πυρπασόπουλου από το «Αυτή η νύχτα Μένει» για τη γυναίκα του

Αυτή η νύχτα μένει: Ο σκοτεινός ρόλος της Ηλιάνας Μαυρομάτη στη σειρά