Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί στο tv-24.gr να σας είχαμε αποκαλύψει ήδη πως η Μαρία Κορινθίου θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, ωστόσο τα κανάλια προσπαθούσαν να "ψαρέψουν" πληροφορίες από ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο, το οποίο θα μπορούσε να επιβεβαιώσει την είδηση.

Ο λόγος για τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη. Ο ηθοποιός, λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στο Open Weekend την Κυριακή 9/10 και ρωτήθηκε για το νέο βήμα της καλής του. Παρόλο που δεν θέλησε να αποκαλύψει πολλά, η αμηχανία του και η αινιγματική του απάντηση τα είπαν όλα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αϊβάζη για την Μαρία Κορινθίου στο Πρωινό

«Ποιος ξέρει….Εκπλήξεις έρχονται», είπε χαρακτηριστικά.

Γιάννης Αϊβάζης Μαρία Κορινθίου

Ο Γιώργος Λιάγκας την υποδέχθηκε κιόλας

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας, υποδέχθηκε την αντικαταστάτριά της. Η Μαρία Κορινθίου, όπως πολύ σωστά σας είχαμε ενημερώσει μέσα από αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1 πιο εντυπωσιακή από ποτέ, με μία φούξια ολόσωμη φόρμα.

Το χαμόγελό της έδειχνε ξεκάθαρα τον ενθουσιασμό της για το νέο της αυτό ξεκίνημα, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας από τη μεριά του, την καλωσόρισε λέγοντας τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

«Πως τα φέρνει η ζωή. Τώρα θα είσαι και εσύ μέλος αυτής της εκπομπής», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Μαρία Κορινθίου να απαντά: «Γιώργο αισθάνομαι τέλεια. Αισθάνομαι υπέροχα. Πως τα έφερε η ζωή. Τίποτα δεν είναι τυχαίο».

«Η εκπομπή δεν αλλάζει. Το μεγάλο κομμάτι της εκπομπής παραμένει δημοσιογραφικό και υπάρχει και ένα κομμάτι γυναικείο. Τα γυναικεία θέματα θα τα παίρνεις πάνω σου. Θα αφήσει ανεξίτηλη τη στάμπα της. Όλα καλά. Είσαι η απαλλαγή μου στα γυναικεία θέματα. Σε ευχαριστώ πολύ που ήρθες», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, η Μαρία Κορινθίου αποχώρησε από το πλατό για το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής και ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει στο δεύτερο μέρος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μπορεί να είναι ηθοποιός αλλά...» - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την προσθήκη της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό

«Μίλησα με τη Μαρία, η γνώμη μου είναι...» - Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει για την αντικατάσταση της Νομικού από την Κορινθίου στο Πρωινό