Από Στέλλα Μούτσιου

Το "Μαύρο Ρόδο" σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης και αυτό δίνει το έναυσμα στους ηθοποιούς που συμμετέχουν να συνεχίσουν την καλή δουλειά. Οι ίδιοι, μάλιστα, παραχώρησαν συνέντευξη στα παρασκήνια των γυρισμάτων στην εκπομπή Mega Καλημέρα την Δευτέρα 10/10 και έδωσαν μερικά spoilers.

Οι ηθοποιοί του "Μαύρου Ρόδου" αποκαλύπτουν για τους ρόλους τους

«Η Κασσιανή, ναι μεν είναι μία καλόγρια, αλλά δεν θα έλεγα ότι έχει αφιερώσει την ψυχή της στο Θεό. Είναι ένα πρόσωπο, το οποίο ακόμα δεν έχει ξεδιπλώσει τα χαρτιά του ως χαρακτήρας. Είναι η κακιά του μοναστηριού», είπε χαρακτηριστικά η Μυρτώ Αλικάκη.

Και ο Νίκος Κούκας, ο οποίος υποδύεται τον Γεράσιμο, αποκάλυψε: «Υπάρχει μία πολύ βαθιά αγάπη που τους συνδέει, αλλά δεν θέλω να προδώσω κάτι παραπάνω».

Τι θα δούμε στο αποψινό (10/10) επεισόδιο

Η αγαπημένη σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο, επιστρέφει απόψε (10/10) με ένα νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις. Η Πολυξένη προσπαθεί να κρατήσει την κόρη της μακριά από τον Πέτρο καθώς φοβάται μήπως αποκαλυφθεί το σκοτεινό παρελθόν της.

Η συνάντηση του Πέτρου με την Ελισάβετ δεν εξελίσσεται καλά και ο Πέτρος ζητά από την Αλεξία να της μιλήσει για να την ηρεμήσει: «Μίλα της σε παρακαλώ και εξήγησέ της ότι δεν είχα κακές προθέσεις εναντίον της», της εξηγεί και εκείνη τον ρωτάει: «Προσπάθησες να την πέσεις και σε μοναχή;», αλλά εκείνος το αρνείται: «Έχει αυτή η κοπέλα που με τραβάει...

Τα μαλλιά της, τα μάτια της, το δέρμα της... Όλα είναι υπέροχα πάνω της. Μου αρέσει πολύ». Στη συνέχεια, όλοι συγκεντρώνονται στο μαγαζί της Ευτυχίας για τα γενέθλια της Αλεξίας. Κι ενώ όλο το χωριό εντυπωσιάζεται με την έκπληξη που έχει σχεδιάσει ο Θέμης για την κόρη του, από την άλλη εκείνη δυσανασχετεί.

Η Πολυξένη, που συνειδητοποιεί πως ο Πέτρος σχετίζεται με το σκοτεινό παρελθόν της, συμβουλεύει την Όλγα να πάψει να τον διεκδικεί: «Μείνε μακριά του και βρες κάποιον άλλον! Σιγά μην κυνηγάς και τον Καστρινό που μας κάνει και τον Ιταλό γόη. Σύνελθε και προχώρα παρακάτω, είσαι για καλύτερα πράγματα εσύ» (δείτε εδώ ποια είναι η αλήθεια για τη σχέση της με τον Καστρινό).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: Η αλήθεια βγαίνει στη φόρα - Ο φόνος που συγκάλυψαν οι καλόγριες του μοναστηρίου

Μαύρο Ρόδο: «Αμάρτησε μαζί μου και έλα!» - "Έπεσε" το Twitter με την πρώτη τετ α τετ συνάντηση Πέτρου και Ελισάβετ