Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι από τις παρουσιάστριες που η χαρά της είναι αληθινή για τις άλλες εκπομπές, ακόμη και για τις αντίπαλες, και θεωρεί πως ο ανταγωνισμός πρέπει να υπάρχει ώστε να γίνονται καλύτερες οι εκπομπές, αλλά και για να υπάρχει για όλους δουλειά! Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έχει την πρωτιά της πρωινής ζώνης, η οποία μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο το βράδυ της Παρασκευής 7/10.

Σε δηλώσεις της λοιπόν που προβλήθηκαν το Σάββατο 8/10 στην εκπομπή Open Weekend, σχολίασε μεταξύ άλλων τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μαρία Κορινθίου να είναι το πρόσωπο που θα βρεθεί από τη νέα εβδομάδα στο Πρωινό, κάτι που σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι στο tv-24.gr.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την είσοδο της Μαρίας Κορινθίου

«Εγώ ότι είχα να πω για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό το είπα και στην εκπομπή, από εκεί και πέρα εύχομαι ό,τι καλύτερο και στον Γιώργο και στην Δούκισσα. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Και οι δυο είναι ταλαντούχοι και επιτυχημένοι. Θα τη βρουν την άκρη τους.

Και εγώ αυτό άκουσα πριν λίγο για τη Μαρία Κορινθίου. Πολύ ωραία επιλογή είναι. Μου αρέσει η Μαρία Κορινθίου. Μπορεί να είναι ηθοποιός αλλά είναι αγαπητή στις γυναίκες, πολύ ωραία γυναίκα, έχει άποψη, σχόλιο..» είπε χαρακτηριστικά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου τοποθετείται επίσης για το θέμα

Η Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωί του Σαββάτου 8/10, μετά το σχόλιό της για την δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη, μετά από σχετικό ρεπορτάζ, για την ένταξη της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό του Αντ1, θέλησε να τοποθετηθεί και εκείνη και να πει την άποψή της, καθώς η Μαρία είναι πολύ καλή της φίλη, και οι δυο τους συζήτησαν για το νέο επαγγελματικό της βήμα.

«Μίλησα με τη Μαρία. Δε θα σας πω ακριβώς τι είπαμε αλλά θα πω τη δική μου άποψη. Η γνώμη μου είναι ότι η Μαρία πρέπει να είναι σε όλη την εκπομπή. Όχι επειδή είναι φίλη μου αλλά επειδή έχει λόγο. Μπορεί να τεκμηριώσει σωστά την άποψή της… Θεωρώ ότι μπορεί να σταθεί και στα κομμάτια της ενημέρωσης με πολύ ωραίο τρόπο.

Αντιλαμβάνομαι ότι η πρόθεση αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτή, και από τις δυο πλευρές, είναι να είναι λίγο σαν τον ρόλο που είχε η Δούκισσα. Η γνώμη μου είναι ότι και για την εκπομπή θα ήταν πολύ καλύτερο να είναι η Μαρία σε όλη την εκπομπή» ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, η οποία πιστεύει στις δυνατότητες της φίλης της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πρωινό: «Από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ...» - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα για την αντικαταστάτρια της Δούκισσας Νομικού

"Ξέσπασε" η Μαρία Κορινθίου - Δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά της στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη