Από Έφη Εκίζογλου

Η Δούκισσα Νομικού προκάλεσε το χάος με την ξαφνική αποχώρησή της από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό κι ενώ εκείνη βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για το τι μέλλει γενέσθαι μια άλλη, εξίσου λαμπερή, κυρία από ώρα σε ώρα περνάει την πόρτα του Αμαρουσίου για να υπογράψει το συμβόλαιό της και να κάτσει στην θέση που τόσες μέρες έχει αφήσει η Δούκισσα και κρυώνει.

Ποια θα βρίσκεται στο πλευρό του Λιάγκα μάλλον... από Δευτέρα

Μπορεί να είχε ακουστεί και πασαριστεί σαν σίγουρο το όνομα της Φελίσιας Λαπάτη αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr τόσο η Φελίσια όσο και η Βάλια Χατζηθεοδωρου πέρασαν από δοκιμαστικό στο κανάλι αλλά καμία δεν είχε αυτό που ήθελαν, αυτό το κάτι που λέμε. Εν τέλει όμως το βρήκαν στα μάτια της Μαρίας Κορινθίου.

Μαρία Κορινθίου

Για περισσότερες λεπτομέρειες θα επανέλθουμε!

Ποια είναι η Μαρία Κορινθίου

Γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1979 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη περιοχή του Παλαιού Ψυχικού. Έχει καταγωγή από την Τήνο και τη Μικρά Ασία, καθώς και ρίζες από τη Βενετία. Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ όπου σπούδασε αρχικά TV Broadcasting στο College of Communication στη Μασαχουσέτη και έπειτα υποκριτική & φωνητική στο The Acting Studio της Νέας Υόρκης. Όσο ήταν στην Αμερική, έπαιξε σε μια διαφήμιση για εταιρία αυτοκινήτων.

Το 2004, επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε να παρουσιάζει τη ραδιοφωνική εκπομπή Breakfast στα FM, με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός, έγινε το 2006, μέσα από τη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Κρυφά μονοπάτια». Ακολούθησε ένα μικρό πέρασμα από την κωμική σειρά «Ήρθε κι έδεσε» την ίδια χρονιά, ενώ τη σεζόν 2006-2007 συμμετείχε σε κάποια επεισόδια της σειράς «Singles 2». Ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος ήρθε τη σεζόν 2007-2008 στη δραματική σειρά «Ο Γητευτής» στον ANT1. Εκεί υποδύθηκε την Χρυσάνθη ενώ συμπρωταγωνίστησε μαζί με τον Αλέξανδρο Σταύρου, τον Ιωσήφ Μαρινάκη και την Μπέτυ Λιβανού.

Το 2008, ακολούθησαν τρεις ακόμη τηλεοπτικές συμμετοχές. Αρχικά πρωταγωνίστησε μαζί με τον Φίλιππο Σοφιανό σε μία ιστορία της σειράς «Αληθινοί Έρωτες», έπαιξε σε ένα επεισόδιο της κωμικής σειράς «Coupling», ενώ έκανε μία guest εμφάνιση στη σειρά της Μυρτώς Κοντοβά «Υπέροχα πλάσματα» υποδυόμενη τον εαυτό της. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους εμφανίστηκε στη σκηνή των Mad Video Music Awards με τους Goin' Through και τον Θανάση Τσαλταμπάση, ερμηνεύοντας το τραγούδι "301 και σήμερα", ως η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Λούφα και απαλλαγή I4». Την περίοδο 2010-2011 έλαβε μέρος στο φιλανθρωπικό show τραγουδιού του Mega Channel «Just the 2 Of Us» καταλαμβάνοντας την 12η θέση.

Μετά από τηλεοπτική αποχή πέντε ετών, επέστρεψε τηλεοπτικά το 2013 κάνοντας μία guest εμφάνιση στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Πίσω στο Σπίτι».Ακολούθησε η συμμετοχή σε μία ιστορία της σειράς «Στο ράφι» την ίδια χρονιά. Τη σεζόν 2014-2015 είχε ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά «Όρκος Σιωπής» στο Star Channel.

Μετά την πρόωρη ολοκλήρωση της σειράς τον Ιανουάριο του 2015, εντάχθηκε στο πρωταγωνιστικό καστ της καθημερινής σειράς του ANT1 «Ρουά Ματ» στο ρόλο της Μαρίας Νεοκλέους για δύο τηλεοπτικές σεζόν. Το 2016, εμφανίστηκε στο MadWalk - The Fashion Music Project όπου μαζί με τη Josephine και την Έλενα Τσαγκρινού ερμήνευσαν το τραγούδι της Μέγκαν Τρέινορ, "All About That Bass". Το 2017, παρουσίασε μαζί με τον Τζόρτζιο Σπανάκης, την ολιγόλεπτη εκπομπή μαγειρικής "Saltsa Mia" που ήταν και η τελευταία ψυχαγωγική εκπομπή του Mega Channel πριν το κλείσιμο του σταθμού. Την ίδια χρονιά συμμετείχε σε πέντε επεισόδια της κωμικής σειράς «Κάτι χωρισμένα παλικάρια». Το 2018, συμμετείχε στο ελληνικό φιλανθρωπικό show χορού του ANT1, «Dancing with the Stars» με παρτενέρ τον Ηλία Μπούτση, κατακτώντας την 8η θέση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πάνω κάτω: Η φυγή της Δούκισσας από το Πρωινό, τα ξεφουσκωμένα νούμερα της Φαίης και οι "Αμφιβολίες"

«Θα μου επιτρέψετε...» - Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση της Δούκισσας Νομικού μετά την αποχώρηση από το ''Πρωινό''