Από Πέννυ Μαστοράκου

Η Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωί του Σαββάτου 8/10, μετά το σχόλιό της για την δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη, μετά από σχετικό ρεπορτάζ, για την ένταξη της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό του Αντ1, θέλησε να τοποθετηθεί και εκείνη και να πει την άποψή της, καθώς η Μαρία είναι πολύ καλή της φίλη, και οι δυο τους συζήτησαν για το νέο επαγγελματικό της βήμα.

Η άποψη της Χρηστίδου για την Μαρία Κορινθίου και τον ρόλο της στο Πρωινό

«Μίλησα με τη Μαρία. Δε θα σας πω ακριβώς τι είπαμε αλλά θα πω τη δική μου άποψη. Η γνώμη μου είναι ότι η Μαρία πρέπει να είναι σε όλη την εκπομπή. Όχι επειδή είναι φίλη μου αλλά επειδή έχει λόγο. Μπορεί να τεκμηριώσει σωστά την άποψή της… Θεωρώ ότι μπορεί να σταθεί και στα κομμάτια της ενημέρωσης με πολύ ωραίο τρόπο.

Αντιλαμβάνομαι ότι η πρόθεση αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτή, και από τις δυο πλευρές, είναι να είναι λίγο σαν τον ρόλο που είχε η Δούκισσα. Η γνώμη μου είναι ότι και για την εκπομπή θα ήταν πολύ καλύτερο να είναι η Μαρία σε όλη την εκπομπή» ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, η οποία πιστεύει στις δυνατότητες της φίλης της.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα για την αντικαταστάτρια της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού αποτελεί παρελθόν από το Πρωινό του ΑΝΤ1 εδώ και πολύ λίγο καιρό. Για την αντικαταστάτρια της έχουμε ακούσει ομολογουμένως πολλά, αλλά καμία ανακοίνωση δεν έχει βγει.

Και ενώ λοιπόν εμείς από το Tv-24 νωρίτερα σας μεταφέραμε πρώτοι και αποκλειστικά, πως γνωστή ηθοποιός εντάσσεται στο Πρωινό, την Παρασκευή 7/10 ο ίδιος ο Λιάγκας θέλησε να μην δώσει το όνομα, αλλά να επιβεβαιώσει πως έχει βρεθεί η γυναίκα, που θα τον βοηθάει σε κομμάτια της εκπομπής.

«Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι.

Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Υπάρχει μία τηλεοπτική εκπομπή που κάνει φάρσες και...» - Οι αιχμές του Γιώργου Λιάγκα για το συμβάν με τον Μάνεση

Τηλεθέαση πρωινής ζώνης 7/10: Ανατροπή με Λιάγκα, Σκορδά, Καινούργιου και Μπάρκα