Από Ελένη Μήτση

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι ομολογουμένως ένα από τα πολλά ζευγάρια της showbiz, που αγαπήθηκαν πολύ, έκαναν οικογένεια, τελικά χώρισαν και αποφάσισαν να λύσουν κάποιες διαφορές δικαστικά.

Με την πολύ πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου για τη διατροφή των δύο παιδιών τους, η παρουσιάστρια έκανε πολύ συγκεκριμένες δηλώσεις, και μάλιστα το Σάββατο 8/10 μέσα από την εκπομπή ''Χαμογέλα και πάλι'' είδαμε την Σίσσυ να κάνει ένα σχόλιο στην έναρξη, που έδινε το δικό της μήνυμα για το ζήτημα.

Τα πρώτα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου στο ''Χαμογέλα και πάλι'' μετά το δικαστήριο με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Καλημέρα, καλώς ήρθατε στην παρέα μας. Χαρούμενο Σαββατοκύριακο να έχουμε. Τι να σας πω και εγώ τώρα, που λέει και η Φαίη. Ωραία ατάκα αυτή. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να λέμε πολλά, καταλαβαίνετε πολύ περισσότερα από μόνοι σας».

Όσα συνέβησαν στη δίκη

Δεν έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από την ημέρα εκείνη, που ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αλλά να παραμείνουν μαζί σε ό,τι αφορά το μεγάλωμα των δύο γιών τους.

Μια εξέλιξη για την συνεννόηση μετά το διαζύγιο έγινε γνωστή την Τρίτη 4/10, καθώς το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στα δικαστήρια. Ο λόγος που επικαλέστηκαν τον νόμο έχει να κάνει με τη διατροφή των παιδιών, που όπως αναφέρθηκε δεν πλήρωνε, όπως είχε συνεννοηθεί ο πατέρας με την παρουσιάστρια.

Οι εικόνες από την Ευελπίδων είναι στενάχωρες με τη Σίσσυ να έχει στο πλευρό της φίλους και συνεργάτες, ενώ ο τραγουδιστής πορεύτηκε μόνος του. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Θοδωρής κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Χρηστίδου - Μαραντίνης δικαστήριο

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Βλέπω μια θλίψη και...» - Η τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου στην δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν θέλω να...» - Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για το δικαστήριο της Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη