Από Πέννυ Μαστοράκου

Για ακόμη μία σεζόν γνωρίζει την επιτυχία, τόσο εκείνη όσο και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές του Σασμού, ο οποίος και στην δεύτερη σεζόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο τον τοποθετεί στο βάθρο της τηλεθέασης σχεδόν καθημερινά με τα νούμερα που του χαρίζει.

Μετά λοιπόν τις δηλώσεις της Στέλλας ή αλλιώς Ευγενίας Σαμαρά για τον ρόλο της, στο Happy Day μίλησε και η Μαρία Πρωτόπαππα, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην φθορά που έχει επιφέρει ο χρόνος πάνω της, αλλά και στην πίεση που της δημιουργεί ένα συγκεκριμένο πρόβλημα.

Η εξομολόγηση της Μαρίας Πρωτόπαππα από τον Σασμό

«Νιώθω πολύ τυχερή γιατί η παραγωγή του Σασμού μου δείχνει τρομερή κατανόηση μέχρι στιγμής και δεν έχω την ίδια πίεση χρόνου σε σχέση με αυτή που είχα πέρυσι. Έχω αρχίσει και ξεχνάω πράγματα. Ξέρω ας πούμε ότι πρέπει να είμαι στον Βύρωνα και εγώ να είμαι στην Κόρινθο.

Βλέπω μετά το κινητό και λέω, “Χριστέ μου δεν προλαβαίνω”. Έχω αρχίσει να παθαίνω τέτοια. Πρέπει να κατεβάσω τους ρυθμούς μου γιατί τα χρόνια περνάνε και πρέπει να κρατάμε και λίγη διαύγεια, λίγο καθαρό μυαλό και υγεία» είπε χαρακτηριστικά, με απόλυτη ειλικρίνεια η ηθοποιός.

Όσα θα δούμε απόψε στον Σασμό

Μετά την αποθέωση που δέχθηκε στο Twitter το χθεσινό 5/10 επεισόδιο, ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις και στο απόψε στην επιτυχημένη σειρά του μιας και το χωριό είναι ανάστατο μετά την έκρηξη στο σπίτι της Καλλιόπης.

Η Καλλιόπη βγαίνει από τη φυλακή αλλά ο θυμός του Αστέρη δεν λέει να περάσει. Η Θοδώρα γνωρίζει έναν νέο άντρα, ενώ στη σχέση της Βασιλικής και του Μαθιού ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση με αφορμή τον Νικηφόρο.

Στον απόηχο της έκρηξης στο σπίτι της Καλλιόπης, τίποτα δεν λειτουργεί όπως πριν, ενώ όλοι είναι ταραγμένοι. Οι κάτοικοι της Άνω Ποριάς παραμένουν σε σοκ και ζουν υπό την απειλή μιας νέας επίθεσης.

Στο αστυνομικό τμήμα οι μάρτυρες δίνουν τις καταθέσεις τους αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά από ποιον προήλθε το χτύπημα. Ανάμεσα στις φωνές και τους φόβους που εκφράζουν όλοι, η Καλλιόπη παλεύει να μάθει μέσα από τη φυλακή για το αν τα παιδιά της είναι καλά. Παρακαλεί και πάλι τον Αντώνη να την αφήσει να φύγει για να βρεθεί κοντά τους αλλά ο αστυνόμος είναι ανένδοτος. Ο Παύλος μαθαίνει πως όσο έλειπε έγιναν γεγονότα που δεν τα περίμενε και ταράζεται. Χάνει την ψυχραιμία του και τα βάζει με όλους γύρω του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός ανατροπή: Ένα ένα συνδέονται τα κομμάτια του παζλ - Ο Γιώργος Γεροντιδάκης εισβάλει στη σειρά και είναι γιος του...

Σασμός spoiler: Η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου - Πιάνονται στα χέρια Μανώλης και Μαθιός