Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την επεισοδιακή αποχώρησή τους από το ριάλιτι επιβίωσης του STAR, Asia Express, στο πρώτο κιόλας επεισόδιο, μίλησαν στην κάμερα του Happy Day, και δηλώσεις τους προβλήθηκαν στην εκπομπή το πρωί της Δευτέρας 3/10.

Ο λόγος για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση, οι οποίοι υποδέχτηκαν στο σπίτι τους στην Αθήνα την Χριστιάνα Κοχλατζή, και θυμήθηκαν τον γάμο τους, ο οποίο συζητιόταν για μέρες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως θυμόμαστε, και μεταξύ άλλων άνοιξαν ορισμένα δώρα γάμου και μάς έδειξαν τι τους έφεραν.

Τα πλούσια δώρα της Ιλάειρας Ζήση και του Μαυρίκιου Μαυρικίου

«Στην Κύπρο, στους γάμους, το έθιμο λέει ότι πάμε φακελάκια. Ήρθαν γύρω στα 2.000 φακελάκια. Χρήματα βάζουν γιατί θέλουν το ζευγάρι μόνο του να καθορίσει τι θέλει να αγοράσει, τι του λείπει», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και στη συνέχεια άνοιξαν τα δώρα.

Ωστόσο θα τους δούμε στο J2US

Ο νέος κύκλος του J2US βρίσκεται προ των πυλών και παρόλο που δεν γνωρίζουμε προς το παρόν ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής, έχουν κυκλοφορήσει ορισμένες πληροφορίες για τα ζευγάρια που θα στελεχώσουν το επιτυχημένο show του Νίκου Κοκλώνη.

Προς το παρόν τα ονόματα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα ενώ μέχρι και ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης είπε πως καθημερινά ακούει ένα σωρό ονόματα για το show του που δεν ισχύουν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: Άρχισαν να λυγίζουν και είναι μόνο η αρχή! Με λυγμούς στην αγκαλιά του Μαυρίκιου η Ιλάειρα Ζήση

Asia Express: Σε πανικό η Ιλάειρα Ζήση! Έχασε τις αισθήσεις του και...