Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την αποκάλυψή βόμβα, για το πότε πετάει πίσω στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star, ο Σάκης Κατσούλης το πρωί της Πέμπτης 6/10, μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star, για την πρόταση που έχει για το παιχνίδι, αλλά και για την αμοιβή του, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η αποκάλυψη του Σάκη Κατσούλη για το Survivor All Star

«Δεν έχω πάρει κάποιο προσύμφωνο για το Survivor All Star, αλλά το έχω διαβάσει απλά. Ετοιμάζομαι, προπονητικά είμαι πολύ καλά. Είναι τόσο δύσκολες εποχές που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Η πρόταση είναι πάρα πολύ δελεαστική, δεν νομίζω να βγάζει κανείς 20 χιλιάρικα το μήνα τη σημερινή εποχή. Δυσκολεύομαι γιατί έχω κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα

Η Μαριαλένα δέχθηκε την ίδια πρόταση με εμένα και το σκέφτεται. Αγαπάμε το παιχνίδι. Όποιος δαγκώνει το χέρι που τον ταϊζει, κάτι δεν κάνει καλά στη ζωή του. Το Survivor μάς έφερε στην επικαιρότητα» είπε χαρακτηριστικά.

Έριξε «άκυρο» τελικά ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης

Ο νέος κύκλος του Survivor που θα έχει All Star μορφή βρίσκεται προ των πυλών και κάπως έτσι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθεί να στελεχώσει το ριάλιτι επιβίωσης με τους πιο δυνατούς παίκτες που θα καταφέρουν να απογειώσουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Τις τελευταίες μέρες είχε κυκλοφορήσει έντονα η φήμη πως ο Τούρκος παραγωγός κατάφερε να κλείσει έναν παίκτη που περιμέναμε πώς και πώς να ξαναδούμε στις πίστες του Αγίου Δομίνικου. Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει θα έπαιρνε και ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Ο ίδιος το πρωί της Πέμπτης (6/10) μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας και μεταξύ άλλων εξήγησε πως δεν έχει δώσει τα χέρια με τον Ατζούν και πως τελικά θα κλείσει αλλού.

«Πριν περίπου 10 μέρες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την παραγωγή του Survivor. Η πρότασή τους ήταν να παίξω στο All Star. Δεν είναι εφικτό να συμμετάσχω ως παίκτης. Έχω υπογράψει για μια άλλη συνεργασία που δεν έχει να κάνει με το Survivor.

Δεν είναι ότι φοβάμαι κάποιον ή κάτι, γιατί το είδα κι αυτό. Δεν μου επιτρέπεται να συμμετάσχω λόγω της άλλης συνεργασίας που υπέγραψα. Στο κλείσιμο της κουβέντας με την παραγωγή ειπώθηκε το ενδεχόμενο άλλου τρόπου συμμετοχής μου στο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν έχει ενημέρωση κάποιος συνάδελφός σας περισσότερο από μένα. Αλλά εγώ ούτε για χρήματα συζήτησα ούτε ακριβώς το τι θα γίνει. Δεν έχω ξανασυναντηθεί και ούτε έχω ξανασυζητήσει από τότε με την παραγωγή.

Με προβληματίζει το πώς γίνεται να γνωρίζει μια εκπομπή πράγματα που αφορούν εμένα και να μην τα γνωρίζω εγώ. Παρουσιαστής υπάρχει και είναι ο Γιώργος Λιανός, το είπα και στην παραγωγή. Δεν έχουμε συζητήσει καθόλου για χρήματα. Δεν είναι μόνο τα χρήματα και το ξέρετε, τουλάχιστον ως προς τις δικές μου επιλογές».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ξέρω και...» - Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει τα κρυφά χαρτιά του ΣΚΑΪ για το Survivor All Star

Φεύγει για Άγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου; Η συζήτηση με τον Ατζούν για το all star game του Survivor