Από Ελένη Μήτση

Προς το τέλος της εβδομάδας βρίσκονται όλες οι εκπομπές, ωστόσο αυτή της Φαίης Σκορδά είχε μια ξαφνική απουσία την Πέμπτη 6/10 με το ''Πρωινό μας'' να χάνει και παράλληλα να αντικαθιστά ένα πρόσωπο από το πάνελ του.

Πιο αναλυτικά, η Φαίη με το άνοιγμα της εκπομπής καλημέρισε το κοινό και τους συνεργάτες της, κάνοντας αμέσως γνωστό, πως ο Άγγελος Βουράκης θα λείπει για τις ανάγκες του ρεπορτάζ (δείτε εδώ ποια πολύ σημαντική δίκη κάλυπτε). Έτσι, για να μην μείνει κενή η θέση, η Σκορδά ανακοίνωσε πως ο Νίκος Παρτσώλης θα είναι για την Πέμπτη στη θέση του.

Η απουσία από το πάνελ της Φαίης Σκορδά την Πέμπτη 6/10

«Ο Άγγελος δεν είναι σήμερα εδώ, γιατί το ρεπορτάζ τον καλεί».

Πρωτοφανές περιστατικό με την Φαίη Σκορδά στην live μετάδοση του Πρωινού μας

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 3/10 στην εκπομπή Πρωινό μας με πρωταγωνίστρια της ίδια την παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά. Η Φαίη δίνει δώρο σε έναν τυχερό της εκπομπής της ένα ολοκαίνουργιο αμάξι.

Στην προσπάθειά της να το προμοτάρει αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα. Στην αρχή δεν ήξερε από που ανοίγει ενώ μετά, όταν το άνοιξε και μπήκε μέσα συνέβησαν τα χειρότερα...

Όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να βγει, άρχισε να φωνάζει και να γελάει παράλληλα: «Βγάλτε με, έχω κλειστοφοβία! Πώς βγαίνω από ‘δω; Έχω κλειστοφοβία, βγάλτε με» (δείτε εδώ τι άλλο φοβάται η Φαίη).

Η Φαίη Σκορδά είπε, επίσης, αφού βγήκε από το αυτοκίνητο: «Αγχώθηκα, λέω θα πατήσω τίποτα και θα πουν ότι κατέστρεψα το αυτοκίνητο. Παναγία μου, παιδιά, δύσκολο πράγμα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Να μη σκοτωνόμαστε μετά από κάποια χρόνια...» - Το όλο νόημα σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου για τα διαζύγια

Πάνω κάτω: Η φυγή της Δούκισσας από το Πρωινό, τα ξεφουσκωμένα νούμερα της Φαίης και οι "Αμφιβολίες"