Από TV24 Team

ΠΑΝΩ: Το Ηνωμένο Βασίλειο θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό της Eurovision το 2023, για λογαριασμό της Ουκρανίας, εξαιτίας του πολέμου που επικρατεί εκεί. Αυτό που δεν έχει επιλεγεί ακόμα είναι σε ποια πόλη θα διεξαχθεί ο μουσικός διαγωνισμός. Από τις 20 πόλεις που είχαν δείξει ενδιαφέρον, πλέον, μόνο ανάμεσα σε δύο πόλεις θα κληθούν να αποφασίσουν οι υπεύθυνοι. Η EBU και το BBC ανακοίνωσαν ότι πρόκειται για τη Γλασκώβη και το Λίβερπουλ.

ΠΑΝΩ: Έξυπνα το τρέιλερ της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ1 με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά που κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα (δείτε την ημερομηνία εδώ). Για να δούμε αν θα καταφέρει η νέα παραγωγή να μπει σφήνα και να πάρει μερίδιο από τους απέναντι!

ΠΑΝΩ: Κι ενώ κάποιες εκπομπές παίρνουν lead in (το ποσοστό του προγράμματος που προηγείται) 20% και το κάνουν 13% με 14%, κάποιες άλλες όπως οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR παίρνουν το 7% και το φτάνουν στο 18%. Κι εδώ φαίνεται ποιοι τηλεθεατές ξεμένουν στο κανάλι που έχουν στους δέκτες τους και ποιοι επιλέγουν συνειδητά να δουν το πρόγραμμα που επιθυμούν.

ΠΑΝΩ: Κι ενώ όλα τα κανάλια έχουν ρίξει στο πρόγραμμά τους σειρές αξιώσεων με απώτερο σκοπό βέβαια τα νούμερα, έρχονται οι «Αμφιβολίες» του ALPHA και κάνουν χαλαρά 15% σε καθημερινή βάση. Άβυσσος η ψυχή του τηλεθεατή!

Τα... Κάτω από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Για το περιοδικό TV24

ΚΑΤΩ: Πουρνό πουρνό σχόλασε η Δούκισσα Νομικού από «Το Πρωινό». Παραμένει βέβαια στον ΑΝΤ1, αλλά άντε τώρα να ψάχνεις να της βρεις κόσνεπτ που έχει εν ενεργεία συμβόλαιο.

Τα πάνω κάτω

Όσο για την αντικαταστάτριά της; Δύσκολα θα βρεθεί μεγάλο όνομα που θα δεχτεί να λέει μόνο τα εμπορικά του σταθμού και να κάνει πάσα τα ζώδια. Η ταπεινή μας γνώμη (δείτε εδώ ωστόσο ποια φέρεται να παίρνει την θέση της)…

ΚΑΤΩ: Σαν να ξεφούσκωσαν τα νούμερα του «Πρωινού μας» στον ΣΚΑΪ μετά τις πρώτες εντυπωσιακές ενάρξεις και τις συγκινήσεις. Αν η Φαίη Σκορδά περιμένει τον Δεκέμβριο το «Survivor» για να ξελασπώσει, σώθηκε…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση (5/10): Ποιος πήρε την πρώτη και ποιος την τελευταία θέση στην πρωινή ζώνη

Αποκλειστικό: Το πρώτο άκυρο της Δούκισσας Νομικού στον ΑΝΤ1 - Τι της πρότειναν και είπε κατηγορηματικό όχι