Από Πέννυ Μαστοράκου

Το πρωί της Πέμπτης 6/10, μέσα από μία δημοσίευσή της στο Instagram, η Αθηναΐς Νέγκα, έκανε γνωστό πως μετά από 5 χρόνια γάμου και ένα παιδί (δείτε εδώ το πανέμορφο κοριτσάκι τους), αποφάσισαν με τον σύζυγό της, να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους και να πάρουν διαζύγιο.

Λίγες ώρες μετά η γνωστή δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Μας, η οποία επικοινώνησε μαζί της, και επιβεβαίωσε τον χωρισμό της, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ελπίζει να έχει καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Αθηναΐς Νέγκα για τον χωρισμό της

«Δεν έχω κάτι να πω. Οι σχέσεις αλλάζουν. Ελπίζω να συνεχίσω να έχω μια καλή σχέση με τον άντρα μου και να μπορούμε να πάμε μαζί σινεμά. Δεν έχω κάτι άλλο να πω» είπε λιτά και απέριττα.

Η ανάρτησή της για το γεγονός

«Έκανα γκρίζα αυτή τη φωτογραφία γιατί είναι σχετικά παλιά. Οι σχέσεις παλιώνουν και η σχετική τους γήρανση δεν οφείλεται στο χρόνο αλλά στις γνωστές μαλ@@ς που μαζεύονται και γίνονται βουνό γιατί ως καλοί εξυπνάκηδες δεν εννοούμε να τις αντιμετωπίσουμε όταν πρέπει και όλες οι συζητήσεις μετατίθενται για αργότερα και λίγο πιο αργότερα. Δεν μπορείς να πρήζεις ή να ενοχλείς αυτόν που κάποτε ερωτεύτηκες, καλύτερα ένας υπερευαίσθητος πληγωμένος εγωισμός παρά δυο φουσκωμένοι που ζητάνε δράματα και διαμάχες.

Κακώς έχουμε εκπαιδευτεί κοινωνικά να ταυτίζουμε τους χωρισμούς με την καταστροφή, πρόκειται μάλλον για μια καλύτερη συνέχεια όταν αυτό που έχεις, έχει γίνει δύσκολο, αρκεί να μη φυλάξεις πίκρα, να έχουν και οι δυο σταθεί στα δύσκολα, να θέλουν να συνεχίσουν να είναι οικογένεια κάθε μέρα από κοντά, φίλοι χωρίς να είναι ζευγάρι. Σύντροφοι εξαιρέσεις, ανεξαρτήτως συνέχειας, αξίζει πάντα να έχουν το κλειδί του σπιτιού σου γιατί είχαν καιρό το κλειδί της καρδιάς σου, ας ακούγεται μελό και κιτς, ας μένει κάτι μελό και κιτς για το τέλος.

Δεν έχω σπουδαίες εξηγήσεις να δώσω, θα τις αποφύγω μέχρι τουλάχιστον το έτος 2035.» είπε χαρακτηριστικά...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Αθηναΐς Νέγκα ξεσπά ξανά κατά της Ανθής Βούλγαρη - «Πολύ διασκεδαστικό να ειρωνεύεσαι μία...»

Η Αθηναΐς Νέγκα "έσπασε" την σιωπή της για τη λεύκη - «Ακόμα δεν έχω έχω συμβιβαστεί απόλυτα»