Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγα μόνο εικοσιτετράωρα έμειναν μέχρι την μεγάλη πρεμιέρα του Just The 2 of Us, στην οποία όπως ανακοινώθηκε θα δούμε μεγάλες και φαντασμαγορικές αλλαγές, ο Νίκος Κοκλώνης το πρωί της Πέμπτης 6/10 μίλησε στην εκπομπή Happy Day, κυριολεκτικά για όλα!

Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής είναι έτοιμος για την μεγάλη πρεμιέρα, και μίλησε και σχετικά για το πότε θα αποκαλύψει και θα αποφασίσει ποιος θα είναι τελικά ο πολυπόθητος 4ος κριτής!

Όλα όσα ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης

«Μου έλειψε τόσο πολύ το πρότζεκτ και το πάρτι, γιατί για εμένα πάρτι είναι! Φέτος προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Τεχνολογικά, για πρώτη φορά στην Ευρώπη, χρησιμοποιούμε virtual reality ζωντανά», εξήγησε ο Ceo της Barking Well και συνέχισε για το τι κάνει πριν ανέβει στη σκηνή: «Κάνω τον σταυρό μου και παίρνω και δύο παυσίπονα για να μη με ματιάσουν. Έχω 5-6 άτομα να με ξεματιάζουν.

Όταν βγήκα για πρώτη φορά στο It’s Show Time, κάποια έλεγαν “κοίτα το αγγούρι” κλπ. Φαντάσου ένα νέο παιδί όταν το κράζουν, πόσο άσχημα νιώθει. Έχω νιώσει πολύ bullying. Έλεγα δεν θέλω να κάνω ξανά εκπομπή. Τα διάβαζα όλα τα σχόλια και απαντούσα σε όλα. Τους έγραφα “βοηθήστε με να γίνω καλύτερος”. Έχω κάτσει 7,5 ώρες στο κινητό να απαντάω σε tweets.

Ξέρουμε όλοι ότι είναι τρία τα άτομα. Τον 4ο κριτή θα τον αποφασίσω στο καμαρίνι μου το Σάββατο στη 1 το μεσημέρι. Είναι 3 οι πιθανοί κριτές, οι υπόλοιποι θα είναι guest. Θέλω να δω τι χημεία θα έχουμε ως ομάδα»είπε κλείνοντας.

Ο Βασίλης Καρράς στο J2US!

Το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης κάνει πρεμιέρα. Η αγωνία χτυπάει κόκκινο για όσες επιπλέον εκπλήξεις μας επιφυλάσσει και ο απόλυτος showman Νίκος Κοκλώνης: Αναπάντεχα ζευγάρια αποκαλύπτονται στην πρεμιέρα και βάζουν φωτιά στην εντυπωσιακή – διεθνών προδιαγραφών – μουσική σκηνή! Ο τέταρτος κριτής παίρνει τη θέση του δίπλα στη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δέσποινα Βανδή, και τον Σταμάτη Φασουλή!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου η διασκέδαση έχει όνομα: «Just the 2 of Us» Παίζει πάρτι εδώ στο «Just», είσαι καλεσμένος, πες μου που αλλού θα πας;

Η πρώτη έκπληξη της μεγάλης βραδιάς δε θα είναι άλλη από τον καλεσμένο που φέρνει ο Νίκος Κοκλώνης για το κοινό. Ο λόγος φυσικά για τον απόλυτο Βασίλη Καρρά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κλείνει στόματα με την απάντησή της - Θα είναι η όχι η Μιμή Ντενίση η 4η κριτής στο J2US

Το είπε απροκάλυπτα στον αέρα της εκπομπής - Η Μαρία Μπακοδήμου πρόδωσε το όνομα του 4ου κριτή στο J2US