Από Ελένη Μήτση

Τo Survivor all star έχει έρθει για τα καλά στο προσκήνιο, αφού έχουν αρχίσει να ανακοινώνονται τα πρώτα ονόματα, που συμμετέχουν στο νέο κύκλο του ρίαλιτι επιβίωσης.

Έτσι λοιπόν, οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών αναζητούν διακαώς τον Γιώργο Λιανό, ο ίδιος ωστόσο την Τετάρτη 5/10 δε θέλησε να μιλήσει στο Super Κατερίνα και στη συνέχεια μέσα από την εκπομπή, που κάνει στο ραδιόφωνο έδειξε την ενόχλησή του για τη συνεχή προσέγγιση που του κάνουν.

Η ενόχληση του Γιώργου Λιανού με τις συνεχείς ερωτήσεις για το Survivor all star

«Έρχονται εδώ από κάτω και … Έχουμε γίνει στήλη σε όλες τις εκπομπές. Είμαι κάθε μέρα στα πρωινάδικα. Άλλη εκπομπή κάνω σε άλλη παίζω. Χάλια νιώθω. Στείλτε μου ένα μήνυμα κάπως να το αραιώσω, όχι κάθε μέρα. Πιστεύετε ότι μπορεί να παιχτεί το Survivor με έναν παίκτη; 36 παίκτες θέλει. Το θέμα είναι ότι όλοι έρχονται με μια πληροφορία, “ακούσαμε”, “μάθαμε”… Κάτσε ρε φίλε, από που το μάθατε; Και εγώ τι θα κάνω; Θα συνεχίζω τη φήμη;

Όταν έρχονται και λένε κάτι να λένε και από που το μάθανε, δε μου απαντάει κανείς σε αυτό. Πρέπει να παίξω το παιχνίδι φήμης; Νιώθω και άσχημα γιατί μου λέει ο άλλος “είμαι εδώ από τις 5.30” έχεις δίκιο αλλά και εγώ τι να κάνω; Δε θέλω να το κάνω αυτό. Δε μπορώ να ξεχωρίσω έναν παίκτη από τους υπόλοιπους. Και αυτό είναι και το πρώτο πράγμα που μου είπαν όταν υπέγραψα στο Survivor, ότι πρέπει να κρατάω ίσες αποστάσεις από όλους τους παίκτες».

Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει τα κρυφά χαρτιά του ΣΚΑΪ για το Survivor All Star

Η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι "πέτυχε" τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος την Κυριακή 2/10 έχει πρεμιέρα με το The Voice, και ο ίδιος μίλησε για τις συζητήσεις που γίνονται στο κανάλι του ΣΚΑΪ σχετικά με το Survivor All Star και τους παίκτες που θα βρίσκονται στο παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής εξήγησε πως γνωρίζει αρκετά από τα ονόματα που έχουν επιλεχθεί και έχουν συμφωνήσει να συμμετέχουν σε αυτή την υπερπαραγωγή, ωστόσο δεν πρόκειται να αποκαλύψει τίποτα ακόμα, τονίζοντας απλά πως θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

«Στοχεύει γενικά η εταιρεία. Είναι σε πολύ καλά ονόματα, όχι ότι υπάρχουν κακά ονόματα, αλλά νομίζω θα έχει αρκετό ενδιαφέρον και αγωνιστικό και εξω-αγωνιστικό», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για τα ονόματα των παικτών: «Ξέρω και δεν λέω».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η ηχηρή απουσία του Γιώργου Λιανού από την βάφτιση των διδύμων του Τανιμανίδη - Ο πραγματικός λόγος που δεν παρευρέθηκε

«Από ότι ξέρω θα είμαι!» - Ο Γιώργος Λιανός "έσπασε" τη σιωπή του για το Survivor All Star