Από Στέλλα Μούτσιου

Στην Ευελπίδων βρέθηκαν την Τρίτη 4/10 ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους και η απόφαση που ανακοινώθηκε δεν ήταν υπέρ του τραγουδιστή (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη). Έτσι, λοιπόν, το T-Live πλησίασε τον διάσημο καλλιτέχνη για να αποσπάσει μερικές δηλώσεις.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ρεπόρτερ της εκπομπής ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την απόφαση και εξήγησε πως δεν επιθυμεί να πληρώσει το χρηματικό ποσό που του ζητήθηκε, ενώ παράλληλα δηλώνει ξαφνιασμένος για το γεγονός πως το ζήτημα έλαβε τόσο μεγάλες διαστάσεις στα media.

Η αντίδραση του Θοδωρή Μαραντίνη μετά τη δίκη με την Σίσσυ Χρηστίδου

Η Ελένη Μενεγάκη τον πάντρεψε με την Ελεονώρα Μελέτη

Αυθόρμητη και πολύ ειλικρινής είναι πάντα η Ελένη Μενεγάκη στις live εκπομπές που κάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ίσως και αυτά τα δύο στοιχεία να αποτελούν κομμάτι της μεγάλης της επιτυχίας με το κοινό να νιώθει οικεία βλέποντάς την.

Μια στιγμή γέλιου λοιπόν χάρισε ξανά η παρουσιάστρια την Παρασκευή 16/9 μέσα από την εκπομπή της ''ελένη''. Στην προσπάθεια της να σχολιάσει ένα εξώφυλλο για την Ελεονώρα Μελέτη και τον σύζυγό της, αντί να εκφέρει το όνομα του Θοδωρή Μαροσούλη, το μπέρδεψε με αυτό του Θοδωρή Μαραντίνη (δείτε εδώ μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή, που έζησε η Μελέτη στην οικογένειά της).

Η συνέχεια, όπως είναι φυσικό ήταν απολαυστική τόσο για εκείνη, που ξεκαρδίστηκε στα γέλια όσο και για τους συνεργάτες της, που δε μπόρεσαν να μαζέψουν την ατυχή γκάφα.

«Είδα ότι στο OK! έχει εξώφυλλο την Ελεονώρα Μελέτη με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη… Ζητώ συγγνώμη! Κάτι γίνεται! Συγγνώμη και πάλι συγγνώμη. Θα μιλήσω λιγότερο σήμερα, κανονίστε να υπάρχει ρυθμός και να τα λέτε όλα μόνοι σας. Κινδυνεύω, δεν πάω καλά.

Όλος ο ανάδρομος σε μένα κάθισε πάνω; Όχι ρε παιδιά, δεν το δέχομαι» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πένθιμο κλίμα στον αέρα του Χαμογέλα και πάλι - Η Σίσσυ Χρηστίδου με σκυμμένο το κεφάλι διέκοψε την ροή της εκπομπής

«Ακόμα το τοπίο είναι θολό...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου μετά τον σάλο που έγινε στην εκπομπή της με την Αλεξανδράκη