Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγη ώρα μετά το άβολο περιστατικό που έλαβε χώρα στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και το ρεπορτάζ για την υποτιθέμενη απόπειρα αυτοκτονίας της, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στην κάμερα του Πρωινό Μας και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη καθώς και τι προηγήθηκε πριν βγει αυτή η είδηση στον αέρα.

Τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την παρεξήγηση που έγινε με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Εμείς κάναμε αυτό που προσπαθούμε πάντα να κάνουμε. Προέκυψε αυτή η είδηση 3-4 λεπτά πριν βγούμε στον αέρα Ξεκίνησε η επικοινωνία των δημοσιογράφων με τις αστυνομικές πηγές και τα νοσοκομεία. Στεναχωρήθηκα πολύ όταν άκουσα τη Δήμητρα, κατάλαβα ότι είναι πολύ αναστατωμένη. Αισθάνθηκε άσχημα και αισθάνθηκα κι εγώ πολύ άσχημα. Δεν είχαμε κάνει ρεπορτάζ πάνω στο θέμα σαν εκπομπή.

Ακόμα το τοπίο είναι θολό σχετικά με το τι συνέβη, ωστόσο από τη στιγμή που η ίδια βγήκε και τοποθετήθηκε με αυτόν τον τρόπο, οφείλουμε να τη σεβαστούμε και να είμαστε διακριτικοί. Έχει δίκιο, υπάρχουν οικογένειες από πίσω. Το πιο σημαντικό ήταν να απαντήσει η ίδια.

Μιλήσαμε με τη Δήμητρα αλλά δεν είναι κάτι που θέλω να μοιραστώ, της στέλνω την αγάπη μου και μία τεράστια αγκαλιά. Δεν μπορώ να σου απαντήσω για το αν η Δήμητρα Αλεξανδράκη ετοιμάζει μηνύσεις για την εκπομπή. Είμαι πολύ στεναχωρημένη που είναι κι εκείνη στεναχωρημένη», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Το Twitter καταδίκασε την εκπομπή

Χαμός έγινε το πρωί της Κυριακής 25/9 με την Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία βγήκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου έντρομη να διαψεύσει τις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Το μοντέλο και επιχειρηματίας ήταν ταραγμένη και δικαιολογημένα, καθώς μέσα από την είδηση αυτή ανησύχησε η οικογένειά της και δημιουργήθηκε πανικός από το πουθενά.

Από εκείνη την στιγμή το Twitter, έχει απασφαλίσει τόσο με την παρουσιάστρια όσο και με τον φίλο της Δήμητρας, Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος είναι στο πάνελ της εκπομπής, και θεωρούν μέγα λάθος το ότι επέτρεψε να παίξει κάτι τέτοιο στον αέρα της εκπομπής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είμαι τόσο δυνατή που...» - Το όλο νόημα μήνυμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά το σάλο με τις φήμες για απόπειρα αυτοκτονίας

«Δε θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί, ξεφτίλες!» Η Δήμητρα Αλεξανδράκη απειλεί με μηνύσεις μετά τον σάλο περί απόπειρας αυτοκτονίας