Από Πέννυ Μαστοράκου

Η λαμπερή και σπουδαία ηθοποιός, Άντζελα Γκερέκου, μίλησε στις κάμερες της εκπομπής Happy Day, οι οποίες την πέτυχαν στην παρουσίαση προγράμματος του θεάτρου Τέχνης, και τους μίλησε όπως πάντα για όλα! Ωστόσο εκτός από την Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τι παθαίνει στην σειρά απόψε 4/10) φανερά ενοχλημένη, απάντησε και στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

Φανερά εκνευρισμένη η Άντζελα Γκερέκου

«Δε θα απαντήσω σε αυτές τις γελοιότητες που γράφουν για μένα, ότι θα υιοθετήσω παιδί. Συγγνώμη που το λέω γελοιότητες αλλά όταν δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια… Αυτό εννοώ. Είναι ένα ευλογημένο θέμα αυτό της υιοθεσίας αλλά σχετικά με τα ψέματα και την παραπληροφόρηση, ας κάνουν καλύτερη δουλειά τα κίτρινα περιοδικά και sites. Tα διαχειρίζομαι ψύχραιμα αυτά.

Συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και λυπάμαι πολύ που υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν στη διαδικασία να βγάλουν το ψωμάκι τους, το οποίο σέβομαι και εκτιμώ, προσπαθώντας μέσα από εντελώς μεγάλα ψέματα που καμία σχέση δεν έχουν με την αλήθεια και δημιουργούν ιστορίες. Μάλλον θέλουν βραβείο κίτρινης σεναριογραφίας. Δεν πειράζει, ας σκεφτούν ότι δεν κάνει καλό και στη δική τους ψυχή όλο αυτό» είπε κλείνοντας.

Θα είναι η 1η καλεσμένη στο ''Ενώπιος Ενωπίω''

Πολύ ευχάριστα νέα έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες για θρυλική εκπομπή του ΑΝΤ1 ''Ενώπιος Ενωπίω'', η οποία επιστέφει για άλλη μια σεζόν και από ότι φαίνεται θα επικεντρωθεί σε καλεσμένους, που σχετίζονται με την πολιτική, λόγω της προεκλογικής περιόδου.

Έτσι η λοιπόν, η Άντζελα Γκερέκου θα κάτσει στο τραπέζι του Χατζηνικολάου και για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Βοσκόπουλου θα μιλήσει ανοιχτά για πολλά ζητήματα αλλά και για το ρόλο της ως Πρόεδρος του ΕΟΤ.

Είναι γνωστό, πως η συγκεκριμένη εκπομπή κλείνει πάντα πολύ δυνατά ονόματα με την συγκεκριμένη κυρία να διεκδικείται από πολλά κανάλια.

Άντζελα Γκερέκου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη...» - Η Άντζελα Γκερέκου αποκαλύπτει το λόγο που είπε το «ναι» στη Γη της Ελιάς

Άντζελα Γκερέκου: Χιλιάδες αντιδράσεις κάτω από τη φωτογραφία της από τα backstage της Γης της Ελιάς