Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άντζελα Γκερέκου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο στιγμιότυπο από τα backstage της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, η οποία μάλιστα θα ρίξει αυλαία σε λίγο καιρό (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο μεγάλο φινάλε).

Η αγαπημένη ηθοποιός κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τα πολύωρα γυρίσματα και έτσι βρέθηκε για φαγητό με τους συνεργάτες της.

Μαζί της ήταν φυσικά ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Νίκος Γαλανός και η Μάρω Κοντού καθώς και άλλοι συνεργάτες τους από τη σειρά.

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τη Γη της Ελιάς

«Με την όμορφη παρέα από την Γη της Ελιάς», έγραψε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου.

Η εξομολόγηση για την υιοθεσία και την επιστροφή στην τηλεόραση

«Μάνα είναι κάθε γυναίκα που έχει απεριόριστη ανάγκη για προσφορά σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Θα σας πω κάτι, το εκμυστηρεύομαι για πρώτη φορά. Μετά την κόρη μου ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί και είχα έρθει και σχετικά κοντά. Πάντα ονειρευόμουν, από μικρή, ότι θα έχω τα δικά μου βιολογικά παιδιά και πολλά υιοθετημένα. Σίγουρα χρειάζονται λιγότερα γραφειοκρατικά εμπόδια στο θέμα της υιοθεσίας για να μην αναγκάζονται γονείς που δεν έχουν καν παιδάκι να περιμένουν ίσως και χρόνια.

Η δημιουργική απασχόλησή μου ως πρόεδρος του ΕΟΤ αλλά και με την τέχνη με βοήθησε με την απώλεια του Τόλη.

Λίγο πολύ όλοι έχουμε νιώσει κακοποίηση από περιβάλλονται εργασιακά, οικογενειακά ή φιλικά. Όλα πρέπει να βγουν στο φως και όπου χρειάζεται να τιμωρούνται τέτοιες πράξεις όπως τους αξίζει. Όταν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν προβαίνεις σε πράξεις που φέρνουν σε δύσκολη θέση είτε κακοποιούν άλλους ανθρώπους».

Για τη βράβευση του Τόλη Βοσκόπουλου από τα Grammy είπε: «Έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικό είναι ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος βραβεύτηκε στα Grammy; Ίσως δεν αναδείχθηκε όπως έπρεπε. Είναι μεγάλη τιμή για τη χώρα μας».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Επανασύνδεση στη Γη της Ελιάς - Αγκαλιάζονται με δάκρυα στα μάτια

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Πιάνουν στα πράσα Αθηνά και Ιάκωβο - Γίνονται βούκινο στη Μάνη