Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε η Άντζελα Γκερέκου, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο είπε το «ναι» στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς.

Η ίδια εξήγησε πως η σειρά λειτούργησε πολύ θετικά στην ψυχολογία της μετά την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου, ενώ τόνισε πως θεωρεί πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μέσα από τη σειρά προβάλλεται η ομορφιά της Μάνης. Η ίδια άλλωστε δείχνει πως περνάει πολύ καλά στα γυρίσματα της σειράς (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει από τα backstage).

Οι δηλώσεις της Άντζελας Γκερέκου για τη Γη της Ελιάς

«Ήρθε η στιγμή να το κάνω και μέσα από την θέση μου ως πρόεδρος υπάρχει μια μεγαλύτερη ευελιξία και συνδέεται άμεσα με την προβολή της χώρας μας μια τηλεοπτική σειρά με τίτλο ”Η Γη της Ελιάς”. Με την συγκεκριμένη σειρά γίνεται ανάδειξη μέσα από την μυθοπλασία και την τοπική ταυτότητα της Μάνης και των γύρων περιοχών. Είπα το ναι χωρίς αυτό να ενοχλήσει την την βασική αρμοδιότητα αλλά και την ευθύνη που έχω ως πρόεδρος του ΕΟΤ.

Η σειρά αυτή είναι μια μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη σε εμένα σε μια δύσκολη περίοδο. Όλοι όσοι έχουν χάσει αγαπημένους ανθρώπους αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολο είναι η απώλεια αλλά θα βρούμε την δύναμη», είπε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου.

Τι θα δούμε σήμερα (22/6) στη Γη της Ελιάς

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (22/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και η Ιουλία μαθαίνει πως ο Ιάκωβος πρόκειται να αφήσει οριστικά τη Μάνη και να επιστρέψει στην Ισπανία (δείτε εδώ τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο).

Η Μαργαρίτα έχει απομακρυνθεί από τον Αλέξη με σκοπό να τον ταρακουνήσει, αλλά η ψυχολογία της είναι πολύ πεσμένη και κάνει ένα έντονο ξέσπασμα μπροστά στη Χάιδω. Ο Ανέστης εξακολουθεί να πίνει και πλέον βρίσκεται εκτός ελέγχου. Προσπαθεί να ανοίξει την εξώπορτα της Ευτυχίας με ένα κατσαβίδι κι εκείνη βγαίνει από το σπίτι για να τον αντιμετωπίσει κρατώντας μαχαίρι.

Η Αρετή ελπίζει ακόμα ότι ο Στέφανος θα αλλάξει γνώμη και δεν θα φύγει για την Ισπανία. Εκείνος, ωστόσο, της ξεκαθαρίζει ότι σε δύο μέρες αναχωρεί. Έτσι, βρισκόμενη σε απόγνωση, δέχεται μία επικίνδυνη συμβουλή από την Ασπασία. Ο Ιάκωβος ανακοινώνει στην αδελφή του ότι επιστρέφει στην Ισπανία. Η Ιουλία όμως δεν μπορεί να το δεχτεί και καταρρέει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Η Αρετή προσπαθεί να καταστρέψει τον γάμο της Βασιλικής

Γη της Ελιάς: «Για σύνελθε σε παρακαλώ...» - Η Μυρτάλη μπαίνει στο στόχαστρο των Βρεττάκων