Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την Βίκυ Καγιά και τις δηλώσεις της για την Άννα Αμανατίδου, το πρωί της Δευτέρας 3/10 στην εκπομπή Super Κατερίνα, μίλησε και ο κριτής Τάσος Σοφρωνίου, για ακόμη μία φορά σχετικά με τα αρνητικά σχόλια προς το GNTM 5 δίνοντας την δική του απάντηση που θα συζητηθεί ιδιαίτερα καθώς δεν μάσησε τα λόγια του.

Καταπέλτης ο Τάσος Σοφρωνίου για τους επικριτές

«Όποιος λέει ότι διαφωνούμε μόνο για τα νούμερα, δεν έχει έρθει ποτέ σε μια φωτογράφιση, σε ένα στούντιο και δεν ξέρει πως γίνεται μια φωτογραφία μόδας, μια εκδήλωση, μια καμπάνια. Δεν κάνουμε ακριβώς τηλεόραση όπως λένε, κάνουμε μόντελινγκ, έτσι είναι οι συνθήκες απλά το κάνουμε σε πραγματικό χρόνο. Αυτοί που τα λένε αυτά, τα λένε γιατί δεν έχουν κάτι άλλο να πουν.

Εμείς ταΐζουμε πατεσπάνι το κοινό κι αυτοί σανό; Η πολλή ευγένεια κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Όταν κατηγορείς ένα τηλεοπτικό προϊόν χωρίς να έχεις δει τη συνέχειά του – τώρα είμαστε ακόμα στα casting – και έχουν βγει και τολμάνε και συκοφαντούν και μιλάνε για bullying… Όποιος βρει ένα δευτερόλεπτο αποσπάσματος bullying σε αυτό το πρόγραμμα να έρθει να τον κεράσω καφέ.

Οι πρωινές εκπομπές καλά θα κάνουν να βγουν για κανένα ρεπορτάζ και έξω από τα γραφεία τους, να δουν πως ζει ο κανονικός κόσμος, ο κόσμος που υποστηρίζει το GNTM, ο μικρός κόσμος που μας βλέπει στον δρόμο και μας αγαπάει. Δε με ενδιαφέρει η άποψη των ανθρώπων που θα σχολιάσουν το GNTM για να πάρουν νουμεράκια και αύριο κάτι άλλο. Αυτό δεν είναι σοβαρό ρεπορτάζ, είναι κουτσομπολιό. Εμένα το πρόβλημά μου είναι το να κάθεσαι σε ένα τραπεζάκι, να πηγαίνεις να κάνεις το μακιγιάζ σου και να μιλάς για τα πάντα» είπε χαρακτηριστικά.

Η αιχμηρή απάντηση του για τις δηλώσεις Μαρίνας Πατούλη και Έλενας Χριστοπούλου

Μετά τα δύο πρώτα επεισόδια του GNTM 5 τα οποία προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων από πολύ κόσμο, και κυρίως και από κόσμο του ίδιου χώρου και των πρωινών εκπομπών (δείτε εδώ το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την Καγιά) στις κάμερες του Happy Day μίλησε ο ένας εκ των κριτών, που ομολογουμένως έχει ακούσει τα λιγότερα σε σχέση με τους άλλους από τον κόσμο, Τάσος Σωφρονίου.

Ωστόσο όταν ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τη Μαρία Πατούλη αλλά και την Έλενα Χριστοπούλου, φάνηκε να απαντά με μεγάλη αδιαφορία, μην θέλοντας να σχολιάσει καν τα λεγόμενά τους.

«Καλά, πάμε παρακάτω, άλλο!» είπε για την πρώτη, και για την γνωστή μάνατζερ είπε επίσης το ίδιο: «Πάμε παρακάτω, next, next», φανερά αδιάφορος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Δεν είναι μόνο τα χρήματα - Οι λόγοι που έκαναν τη Σοφία Χατζηπαντελή να αποχωρήσει από το GNTM 5

Ξεπερνούν τον βασικό μισθό - Τα χρήματα που παίρνουν τα μοντέλα του GNTM 5 για να φωτογραφίζονται και να μένουν στη βίλα