Από Πέννυ Μαστοράκου

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο κύριο θέμα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, είναι το τηλεοπτικό "δράμα" που λαμβάνει χώρα στο κανάλι του Αμαρουσίου, με την Δούκισσα Νομικού και την αποχώρησή της έπειτα από φημολογούμενη ρήξη με τον Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ τις αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr).

Έπειτα από την Μαρία Μπακοδήμου, και η Ναταλία Γερμανού θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, παραθέτοντας με σειρά τα γεγονότα μέχρι την απόφαση να είναι στο πλευρό του, και κάνοντας κάποιες εύστοχες παρατηρήσεις που βάζουν τα πράγματα στην θέση τους, ανεξαρτήτως με το τι απόφαση θα παρθεί στο τέλος.

Η όλο νόημα απάντηση της Ναταλίας Γερμανού

«Ξέραμε από το καλοκαίρι, ότι το πρωινό περνάει στον Γιώργο Λιάγκα. Η Δούκισσα ήταν παρέα του, όπως ανέφερε το δελτίο τύπου του καναλιού και ήξερε και εκείνη ότι θα αναλάμβανε ένα πολύ συγκεκριμένο κομμάτι της εκπομπής, πιο γυναικείο, μαζί με την μαγειρική, την αστρολογία και θα είναι δίπλα του στις συνεντεύξεις.

Αλλά το τιμόνι της εκπομπής θα είχε ο Γιώργος Λιάγκας. Δεν βλέπω τι μπορεί να έγινε που δεν το περίμενε. Εξαρχής ήταν προκαθορισμένα τα πράγματα. Ήξερε που πήγαινε» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και η αλήθεια είναι πως αυτή η τοποθέτηση είναι από τις πιο σωστές που έχουν ειπωθεί.

Το καυστικό σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για το συμβάν

Ο Βαγγέλης Περρής , το Σάββατο 24/9 βρέθηκε καλεσμένος στο Open Weekend, με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής του «Λάβα» στο OPEN, και δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στο γεγονός αυτό.

«Δεν νομίζω ότι είναι κάτι πολύ σπουδαίο σε λίγο καιρό θα το έχουμε ξεχάσει. Νομίζω, όμως, ότι είναι σε μία φάση που πρέπει να γίνει όσμωση, είναι δύο προϊόντα που πρέπει να ενωθούν, μερικές φορές δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα ενωθούν, μπορεί να παραμείνει το καθένα με τα συστατικά του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο έμπειρος δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η Φαίη ήταν ηρωίδα, η Δούκισσα ούτε ένα μήνα δεν τον άντεξε!» - Οργίασε το Twitter με την αποχώρηση της Νομικού από το Πρωινό

Τα άστρα το είχαν πει! Η προειδοποίηση της Λίτσας Πατέρα που προμήνυε την "φουρτούνα" για την Δούκισσα Νομικού