Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μεγάλο σούσουρο γίνεται γύρω από το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου. Η Φαίη Σκορδά το πρωί της Δευτέρας (3/10) αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας, όλες τις εξελίξεις γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον της αγαπημένης παρουσιάστριας.

Μπορεί ορισμένες φήμες να ήθελαν την Κατερίνα Καραβάτου να εντάσσεται στην ομάδα του Πρωινού μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού, ωστόσο το πλάνο αυτό ναυάγησε.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καραβάτου

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής πως οι δικές της πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στον επόμενο καιρό, η Κατερίνα Καραβάτου θα ξεκινήσει τη συνεργασία της με την ΕΡΤ.

«Μου ήρθε μια πληροφορία χθες το βράδυ ότι η Κατερίνα Καραβάτου θα είναι τελικά στην κρατική τηλεόραση. Αλλά κάποιοι λένε ότι δε θα είναι» είπε η Φαίη Σκορδά.

Τι είχε πει η Καραβάτου μετά την τελευταία της εκπομπή στο Mega

«Ήταν η τελευταία μας εκπομπή. Αισθάνομαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω αυτή την εκπομπή. Αισθάνομαι ωραία γιατί είμαι ανάμεσα σε φίλους και αυτός ο κύκλος έκλεισε πολύ γλυκά όπως ξεκίνησε. Ήταν μια δύσκολη σεζόν ή καλύτερα χρονιά για μένα γιατί συνέβησαν και πάρα πολλά πράγματα αλλά εντάξει, οι δυσκολίες είναι εδώ για να τις ξεπερνάμε.

Μας ανακοινώθηκε από τον σταθμό ότι θα σταματήσουμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου και αυτό έγινε. Για του χρόνου συμβαίνουν διάφορα πράγματα τα οποία ποτέ δε λέω. Ο κύκλος του “Τι λες τώρα” έχει κλείσει. Δε συνεχίζει αυτή η εκπομπή» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από το STAR στο ΣΚΑΪ; Το επόμενο βήμα της Ζενεβιέβ Μαζαρί στην τηλεόραση

Δεν έχασε καθόλου χρόνο - Η εκπομπή που θα πάρει η Δούκισσα Νομικού μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό