Από Στέλλα Μούτσιου

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει χαράξει την δική της πορεία στον χώρο της μόδας και όχι μόνο, ενώ έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Έκτοτε έχει αναλάβει πολλά πρότζεκτ, με τελευταίο την παρουσίαση του Asia Espress (δείτε εδώ τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο) και αυτό είναι κάτι που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών παραγωγών.

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με την εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΪ σχεδιάζει να την εντάξει στο δυναμικό του και μάλιστα σε ένα σόου που έχει άμεση σχέση με την μόδα. Ο λόγος για το My Style Rocks, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για άλλη μία χρονιά. Η παρουσία της υποστηρίζεται πως θα παρακινήσει το κοινό να παρακολουθήσει την εκπομπή, καθώς ο λόγος της είναι αντικειμενικός, αυστηρός, αλλά παράλληλα και χιουμοριστικός.

Τα σχέδια του ΣΚΑΪ για το τηλεοπτικό μέλλον της Ζενεβιέβ Μαζαρί

Η απάντησή της για το GNTM

Την Παρασκευή 16/9 προβλήθηκαν στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, οι δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία αναφέρθηκε και στο GNTM, αλλά και στο Asia Express, το οποίο για την ίδια ήταν μία από τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες.

Όσον αφορά την Βίκυ Καγιά, απάντησε για το γεγονός πως δεν αισθάνεται ότι της λείπει η παλιά κριτική επιτροπή, πως δεν την ενοχλεί και εκείνη θα συνεχίσει να βλέπει τον διαγωνισμό κανονικά.

«Ξεκάθαρα. Πολύ πιο χαλαρή, χωρίς να έχω κανένα άγχος, καμία ευθύνη», είπε αρχικά για το αν θα παρακολουθεί το ριάλιτι μόδας.

Σχετικά με το Asia Express, επισήμανε: «Περιμένω πως και πως. Εγώ την βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα. Καταρχήν, η πορεία της στο εξωτερικό, αυτά που κάνει δηλαδή, γιατί την παρακολουθώ, πιστεύω πρέπει να τα δούμε. Δηλαδή, είναι ένα άτομο που θέλω να ακούσω την άποψή του».

«Δεν στέλνεις τρεις μήνες πριν την πρεμιέρα. Εμένα μου λείπει το GNTM, γιατί το αγάπησα, αλλά προχωράω και συνεχίζω και μ' αρέσουν οι αποφάσεις που πήρα. Λάτρεψα και το Asia και η ζωή είναι ωραία, παιδιά. Θα ήθελα να ξανπάω στο Asia», κατέληξε για την πρώην συνάδελφό της και παρουσιάστρια του σόου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Asia Express: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ζενεβιέβ Μαζαρί - Οι πρώτες δηλώσεις της

Asia Express - αποκλειστικό: Οι μέρες του Πέτρου Πολυχρονίδη και της Ζενεβιέβ Μαζαρί στην Ασία