Από Στέλλα Μούτσιου

Η Μαρία Μπεκατώρου, μετά την λαμπερή πρεμιέρα του The Chase, συνεχίζει να παρουσιάζει κανονικά το τηλεοπτικό παιχνίδι που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία, ωστόσο την Παρασκευή 30/9 μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη για πολύ διαφορετικά θέματα πέρα από την καριέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις φιλίες που χάλασαν, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον χώρο της δουλειάς, αλλά και στο γεγονός πως δεν έκανε παιδί, εξηγώντας τι ήταν αυτό που την εκνεύριζε όσο εκείνη και ο άντρας της προσπαθούσαν γι' αυτό.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μπεκατώρου

«Έχω πληγωθεί αρκετές φορές στον χώρο της τηλεόρασης. Στο “just the two of us” τρόμαξα πολύ. Περίμενα ότι θα κάνω κάτι παράλληλο με την εκπομπή μου στο Τηλεάστυ και ξαφνικά χτυπούσε όλη μέρα το κινητό και έρχονταν κάμερες στο σπίτι μου. Υπήρξε στιγμή που ένιωσα ότι δεν εκτιμάται η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μου.

Αν για κάτι νιώθω καλά με εμένα είναι ότι υπήρξα απολυτά συνεπής σε αυτά που είχα συμφωνήσει να κάνω. Έχω μετανιώσει για κάποιες περιπτώσεις, που έχω δώσει πάρα πολλά, ήταν και προδοσίες φίλων», ειπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο Αντώνης ήταν δύσκολος στην ιδέα του γάμου. Κάποια στιγμή του λέω: «να πάω στην εκκλησία να ορίσω μια ημερομηνία γάμου; Τελικά, πρόταση γάμου δεν υπήρξε. Πήγαμε μαζί και κλείσαμε την ημερομηνία».

«Μετάνιωσα που αναφέρθηκα τόσο πολύ και λεπτομερώς στη διαδικασία και στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί. Έχασα τον έλεγχο, με ρώταγαν παντού και με "έπνιγε" όλο αυτό, με πίεζε, γιατί ήμουν και στη φάση που έκανα την προσπάθεια για παιδί. Μου γύρισε μπούμερανγκ. Από κάποια στιγμή και μετά σε όλες τις συνεντεύξεις, υπήρχε αυτή η ερώτηση για παιδί. Μετά σταμάτησα να το λέω», κατέληξε.

"Λύγισε" στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη η παρουσιάστρια

Το μεσημέρι της Δευτέρας 12/9, η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά αινιγματική σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, με αφορμή την πρεμιέρα του The Chase που πλησιάζει σε λίγο καιρό.

Όπως συνηθίζεται με όλους τους καλεσμένους, η δημοσιογραφική ομάδα δημιούργησε ένα βίντεο σχετικά με τη ζωή και την καριέρα της και με το που η ίδια αντίκρισε τις πρώτες εικόνες, έβαλε τα κλάματα, κάτι που, όπως αποκάλυψε, δεν συνηθίζει να κάνει.

«Ωραία, πάρα πολύ ωραία! Άκουσε με, ήξερα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μου έχει φτιάξει ένα βίντεο. Ο Γιάννης με ξέρει πάρα πολύ καλά γιατί είχαμε συνεργαστεί. Και λέω πως ότι και να έχει γίνει, για μια φορά δεν πρέπει να κλάψεις», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Και η συνάδελφός της συμπλήρωσε: «Από χαρά έκλαψα, ήταν τόσο γλυκό! Αλλά σπάνια κλαίω».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ο παράγωγος φαλίρισε και...» - 24 χρόνια μετά ο Χατζηπαναγιώτης και Κόκλας αποκαλύπτουν στο Πάμε Δανάη για τα Εγκλήματα

Οι πρωταγωνιστές του ''Μαύρου ρόδου'' αποκαλύπτουν λίγο πριν την πρεμιέρα στο Πάμε Δανάη - Αντιθέσεις που θα σοκάρουν