Από TV24 Team

Με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής 30/9, σχετικά με τις σχέσεις της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, και θέλησε να αναφερθεί σε ένα συμβάν.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος μίλησε για την περίοδο που οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν συνεχώς για το θέμα που είχε προκύψει με τον Γιώργο Τσαλίκη, σχετικά με την ρήξη τους για το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο τραγουδιστής πριν από τον ίδιο για το Big Brother.

Όσα ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον Γιώργο Τσαλίκη

«Παιδιά αυτό είναι το παιχνίδι. Εγώ έζησα τον εφιάλτη του τραγουδιστή πέρυσι. Βγαίναμε κι ήταν τέσσερις κάμερες απ’ έξω κι ειλικρινά δεν είχα να πω κάτι, διότι δεν ήξερα τι έλεγε. Έλεγε πράγματα, που δεν ίσχυαν. Άντε πάλι να λες τα ίδια… Έπρεπε ευγενικά να τους πεις “ρε παιδιά”… Αλλά εγώ δεν είχα καμία σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, εδώ μιλάμε ότι υπάρχει σχέση κι ήταν κολλητοί. Να έχουμε πει ένα γεια, δεν είναι γνωριμία αυτό. Ένα γεια έχω πει με όλον τον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά με σπόντα προς τον τραγουδιστή.

Η όλο νόημα απάντηση του Γιώργου Τσαλίκη

Λίγες ώρες αργότερα φυσικά ο τραγουδιστής επανήλθε με απάντηση σε όλα αυτά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφέροντας: «Μόλις μου στείλανε μια δήλωση που έκανε γνωστός πανελίστας που με θυμήθηκε μετά από έναν χρόνο πάλι, άσχετο, ότι πέρασε εφιάλτη πέρσι με γνωστό τραγουδιστή, που ήταν λογικό βέβαια, με ένα θέμα που ασχολιόντουσαν όλοι. Φίλε μου ο μόνος εφιάλτης που πρέπει να θυμάσαι από πέρσι είναι τα νούμερα τηλεθέασης και στις δύο εκπομπές σου κι άσε με ήσυχο εμένα. Φιλάκια».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Άθλος για τον ΣΚΑΪ...» - Το ειρωνικό σχόλιο της Ναταλί Κάκκαβα για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

«Έχει πάει σε άλλες εκπομπές, όπου είχαν μιλήσει με τα χειρότερα» - "Κόλαφος" η Κατερίνα Καινούργιου για τον Γιώργο Καπουτζίδη