Από Στέλλα Μούτσιου

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η πρωταγωνίστρια του Σασμού, θα βρεθεί στην εκπομπή "Αυτός και ο άλλος" και ένα απόσπασμα από την συνέντευξή της παρουσιάστηκε στον άερα του Happy Day. Η ηθοποιός, πέρα από το μέλλον της με τον Σταύρο στη σειρά, αλλά και τις υπόλοιπες εξελίξεις της σειράς, μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην σχέση της με τους γονείς της και ιδιαίτερα με εκείνη που είχε με την μητέρα της, την οποία και έχασε όταν ήταν ακόμη πολύ μικρή. Το γεγονός αυτό της άλλαξε τη ζωή, ωστόσο θυμάται το δέσιμό τους και χαμογελάει.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη εξομολογείται για την απώλεια της μητέρας της

«Σίγουρα μια τέτοια απώλεια, σου αλλάζει τη ζωή. Ήμουν 16,5 παιδί. Ευτυχώς ήμουν και τυχερή γιατί δεν ήμουν ακριβώς παιδί. Είχα και σχέση ερωτική. Θυμάμαι πολύ τις κουβέντες που κάναμε. Εγώ δεν έκρυψα ποτέ τίποτα από τους γονείς μου κι από τη μητέρα μου ειδικά που ήταν πιο κοντά μου. Ας πούμε πήγαινα σε ένα πάρτι και θα γυρνούσα 7 η ώρα το πρωί, δεν θα της έλεγα ψέματα ποτέ ότι πήγα σε μια φίλη. Υπήρχε μια σχέση εμπιστοσύνης κι ειλικρίνειας», είπε χαρακτηριστικά.

Οι αποκαλύψεις της για τις μελλοντικές σχέσεις της Αργυρούς και του Αστέρη στον Σασμό

Λίγο πριν τη έναρξη των νέων επεισοδίων του Β' κύκλου του Σασμού, το αγαπημένο ζευγάρι του σίριαλ, που πλέον δεν είναι μαζί δεν είναι άλλο από την Αργυρώ με τον Αστέρη, που ξεκίνησαν πολύ καλά μαζί αλλά έληξε το ειδύλλιο τους με τον χειρότερο τρόπο.

Οι δύο τους λοιπόν, ως Ορφέας Αυγουστίδης και ως Χριστίνα Χειλά Φαμέλη παραχώρησαν από κοινού συνέντευξη την Δευτέρα 5/9 στο Super Κατερίνα και μεταξύ των όσων δήλωσαν αναφέρθηκαν στο μέλλον της σχέσης τους.

Κατά κάποιο τρόπο θα είναι μαζί από ό,τι τόνισαν και αυτό είναι πολύ πιθανό να επηρεαστεί από το γεγονός, πως ο Αστέρης θα μάθει για το παιδί του...

«Μπορεί να είναι μαζί, αλλά όχι πρακτικά. Μπορεί να έχουν ο ένας τον άλλον, να ξέρουν πως θα είναι μαζί, αλλά με έναν άλλον τρόπο, ιδιαίτερο». «Δεν παίρνουμε όλη τη σύνοψη όλης της σεζόν. Παίρνουμε συγκεκριμένες παρτίδες επεισοδίων. Ξέρουμε ως το 33 επεισόδιο. Ο Σασμός φέτος διαφέρει από το βιβλίο».

«Μπορεί να είναι μαζί, αλλά όχι πρακτικά. Μπορεί να έχουν ο ένας τον άλλον, να ξέρουν πως θα είναι μαζί, αλλά με έναν άλλον τρόπο, ιδιαίτερο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: 2 σκοτεινοί χαρακτήρες της νύχτας στο πλευρό του Παύλου - Θα εκτελέσουν κάθε του επιθυμία

Σασμός: «Την Μαρίνα θα την ακούτε μα@@κες!» - Το Twitter ενθουσιάστηκε με τη μετάλλαξη της σε σωστή Κρητικιά