Από Πέννυ Μαστοράκου

Έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο από το πρώτο κιόλας επεισόδιο την αποθέωσε για την ερμηνεία της. Ο λόγος για την Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ, την πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι, την οποία έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή το τηλεοπτικό κοινό.

Η ηθοποιός που έζησε και δούλεψε για επτά μήνες στο Ιράν, για τις ανάγκες των γυρισμάτων μια σειρά εποχής της Ιρανικής κρατικής τηλεόρασης, μίλησε και περιέγραψε στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 τις συνθήκες διαβίωσης των γυναικών στο Ιράν.

Η «Παγιδευμένη» Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ αποκαλύπτει

«Ο κόσμος είναι τρομερά ανοιχτός ζεστός φιλόξενος. Είναι ίσως ο πιο φιλόξενος λαός που έχω συναντήσει στη ζωή μου και έχω ταξιδέψει πολύ στη ζωή μου. Είναι πολύ δοτικοί, ευγενείς από τη φύση τους.

Με πολύ ενδιαφέρον να μάθουν για μας, για την Ελλάδα τα έθιμα μας, έχουμε πάρα πολλά κοινά, λέξεις ένιωσα σαν δεύτερο σπίτι μου. Έζησα πολύ καιρό εκεί δεν έκλειναν οι κάμερες και γύριζα σπίτι μου. Έγινε σπίτι μου. Με υποδέχθηκαν με αγάπη και ζεστασιά. Ο λαός ως λαός δεν είναι αυτή η καταπίεση που βλέπουμε και που συμβαίνει. Είναι το καθεστώς …. Ναι και πως ο καθένας το χρησιμοποιεί», περιγράφει μεταξύ άλλων ηθοποιός.

Το θέατρο και η ζωή στο Λονδίνο

Το περιοδικό Tivi Σίριαλ έχει όλες τις λεπτομέρειες που θα θέλατε να γνωρίζατε για την ταλαντούχα ηθοποιό. Η νεαρή ηθοποιός συστήθηκε στο θεατρικό κοινό μόλις το 2016 και έκτοτε δίνει τον καλύτερό της εαυτό πάνω στο σανίδι. Τη σεζόν όμως 2022-2023 αποφάσισε να συστηθεί και στο τηλεοπτικό κοινό με τον ρόλο της Άννας Ροδίτη, στους «Παγιδευμένους» του ΑΝΤ1, η οποία θα έρθει κοντά με έναν εισαγγελέα μετά τον θάνατο ενός κοριτσιού.

Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ Παγιδευμένοι

Λέγεται πως η Μάρθα έκανε δοκιμαστικό για τον ρόλο και οι υπεύθυνοι παραγωγής τη βρήκαν τόσο ικανή που θέλησαν να της δώσουν αμέσως τον ρόλο. Αξίζει να σημειωθεί πως για το εν λόγω δοκιμαστικό ήρθε από το Λονδίνο όπου και διέμενε. Αφού πήρε τον ρόλο, επέστρεψε στο Λονδίνο, πήρε τα απαραίτητα, κλείδωσε το σπίτι της και μετακόμισε στην Ελλάδα, όπου γνωρίζει επιτυχία μέσα από την σειρά και έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού στο έπακρο!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σοκ!» -Η "παγιδευμένη" Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ αποκαλύπτει για την πρώτη συνάντηση με τον Λεβεντογιάννη

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης ερωτεύεται παράφορα την Άννα - Τι ενώνει τους δύο πρωταγωνιστές