Από Πέννυ Μαστοράκου

Η τραγική ηρωίδα της σειράς (η οποία θα έρθει αντιμέτωπη με σκληρές αλήθειες απόψε 27/9) Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, το πρωί της Τρίτης 27/9 έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Πρωινό και μίλησε για όλα! Η πολύ ταλαντούχα ηθοποιός η οποία έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην νέα δραματική σειρά Παγιδευμένοι, αναφέρθηκε στον ρόλο της αλλά και στην γνωριμία της με τον Λεβεντογιάννη!

Έχει χημεία με τον ηθοποιό η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ;

Όπως αποκάλυψε η ίδια για όταν τον πρωτογνώρισε: «Σοκ, τον αγαπώ! τον είδα πρώτη φορά στο κάστινγκ, Οφείλεις να βρίσκεις την χημεία επί το έργο, τώρα αν θα βρεις χημεία και όταν κλείνουν οι κάμερες τότε αυτό είναι καθαρή τύχη, εμείς δεν χρειάστηκε να προσπαθήσουμε πιστεύω...».

Το θέατρο και η ζωή στο Λονδίνο

Το περιοδικό Tivi Σίριαλ έχει όλες τις λεπτομέρειες που θα θέλατε να γνωρίζατε για την ταλαντούχα ηθοποιό. Η νεαρή ηθοποιός συστήθηκε στο θεατρικό κοινό μόλις το 2016 και έκτοτε δίνει τον καλύτερό της εαυτό πάνω στο σανίδι. Τη σεζόν όμως 2022-2023 αποφάσισε να συστηθεί και στο τηλεοπτικό κοινό με τον ρόλο της Άννας Ροδίτη, στους «Παγιδευμένους» του ΑΝΤ1, η οποία θα έρθει κοντά με έναν εισαγγελέα μετά τον θάνατο ενός κοριτσιού.

Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ Παγιδευμένοι

Λέγεται πως η Μάρθα έκανε δοκιμαστικό για τον ρόλο και οι υπεύθυνοι παραγωγής τη βρήκαν τόσο ικανή που θέλησαν να της δώσουν αμέσως τον ρόλο. Αξίζει να σημειωθεί πως για το εν λόγω δοκιμαστικό ήρθε από το Λονδίνο όπου και διέμενε. Αφού πήρε τον ρόλο, επέστρεψε στο Λονδίνο, πήρε τα απαραίτητα, κλείδωσε το σπίτι της και μετακόμισε στην Ελλάδα, όπου γνωρίζει επιτυχία μέσα από την σειρά και έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού στο έπακρο!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης ερωτεύεται παράφορα την Άννα - Τι ενώνει τους δύο πρωταγωνιστές

Παγιδευμένοι: Το τραγικό τέλος της Μυρτώς ξεσκεπάζεται - Το σκοτεινό κοινό μυστικό των δύο οικογενειών