Από Πέννυ Μαστοράκου

Χαμός έχει προκληθεί, με την νέα δραματική σειρά του Αντ1, την οποία πολλοί παρομοιάζουν με το Έτερος Εγώ, τους Παγιδευμένους, οι οποίοι έκαναν πρεμιέρα, όπως και οι περισσότερες σειρές την Δευτέρα 19/9 και αμέσως έκαναν τεράστια εντύπωση στους τηλεθεατές, εξαιτίας και της πλοκής αλλά και των ρόλων τους.

Στο δεύτερο επεισόδιο ωστόσο της σειράς, ο "κριτής των πάντων", δηλαδή το Twitter, το οποίο νωρίτερα ασχολήθηκε με τον Λεβεντογιάννη, αποθέωσε την πρωταγωνίστρια, Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ, για την σκηνή όπου μαθαίνει ότι η αδερφή της πέθανε, και σύμφωνα με τα σχόλια, προκάλεσε συγκίνηση και ανατριχίλα με την ερμηνεία της.

Το Twitter αποθέωσε την Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ για την συγκλονιστική ερμηνεία της

Οι χρήστες του Twitter λοιπόν, που άλλοτε δοξάζουν και άλλοτε μπορούν να κατακεραυνώσουν ότι δουν, έσπευσαν να συγχαρούν το υποκριτικό της ταλέντο, ενώ την αποθέωσαν στην κυριολεξία με τα σχόλιά τους.

Το θέατρο και η ζωή στο Λονδίνο της πρωταγωνίστριας της σειράς

Η Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ είναι η νέα πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» και ήδη έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα. Το περιοδικό Tivi Σίριαλ έχει όλες τις λεπτομέρειες που θα θέλατε να γνωρίζατε για την ταλαντούχα ηθοποιό.

Η νεαρή ηθοποιός συστήθηκε στο θεατρικό κοινό μόλις το 2016 και έκτοτε δίνει τον καλύτερό της εαυτό πάνω στο σανίδι. Τη σεζόν όμως 2022-2023 αποφάσισε να συστηθεί και στο τηλεοπτικό κοινό με τον ρόλο της Άννας Ροδίτη, στους «Παγιδευμένους» του ΑΝΤ1, η οποία θα έρθει κοντά με έναν εισαγγελέα μετά τον θάνατο ενός κοριτσιού.

Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ Παγιδευμένοι

Λέγεται πως η Μάρθα έκανε δοκιμαστικό για τον ρόλο και οι υπεύθυνοι παραγωγής τη βρήκαν τόσο ικανή που θέλησαν να της δώσουν αμέσως τον ρόλο. Αξίζει να σημειωθεί πως για το εν λόγω δοκιμαστικό ήρθε από το Λονδίνο όπου και διέμενε. Αφού πήρε τον ρόλο, επέστρεψε στο Λονδίνο, πήρε τα απαραίτητα, κλείδωσε το σπίτι της και μετακόμισε στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ταγμένος στο καθήκον και παλαίμαχος της αλήθειας - Αυτός είναι ο ρόλος του Παύλου Ορκόπουλου στους Παγιδευμένους

Πρεμιέρα για του «Παγιδευμένους» (19/9) στον ΑΝΤ1 - Οι χαρακτήρες της σειράς