Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά τα χαρμόσυνα για πρώην παίκτη του MasterChef που έγινε για δεύτερη φορά πατέρας, τα ευχάριστα ήρθαν το απόγευμα της Πέμπτης 29/9 για πρώην παίκτη άλλου ριάλιτι, του Power of Love. Λίγο καιρό πριν, για την ακρίβεια πριν επτά μήνες, έφερε στον κόσμο με την σύντροφό του την κόρη τους, και πριν λίγες ώρες μας ενημέρωσαν πως περιμένουν και άλλο μωράκι.

Μπαμπάς ξανά πασίγνωστος πρώην παίκτης του Power of Love

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεόφιλο, ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την σύζυγό του Δανάη Παναγιώτου καθώς περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους! Επτά μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους, ο ίδιος γνωστοποίησε το γεγονός με μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram.

Το ζευγάρι είναι αγκαλιά κρατώντας την κοιλίτσα της Δανάης, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη μάλιστα εγκυμοσύνη. «Ποιος θα μας το λέγε… baby number 2 loading already…» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Μπαμπάς ξανά πασίγνωστος πρώην παίκτης του Power of Love
Instagram

Ξανθιά, χωρίς χρωματιστούς φακούς και χωρισμένη - Πως είναι η Κυριακή Τσακινίδη 4 χρόνια μετά το παιχνίδι

Μπορεί το Power of Love να φαίνεται πως επιστρέφει στις οθόνες μας, η Κυριακή Τσακινίδη, όμως, μία από τις παίκτριες του διαγωνισμού, δεν δείχνει καμία διάθεση να για επιστροφή στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μετά το τέλος του παιχνιδιού συνέχισε να βρίσκεται σε σχέση με τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί, ο οποίος ήταν επίσης στο σόου, για τέσσερα χρόνια, και μαζί δημοσίευαν συνέχεια τις προσωπικές τους στιγμές στα social media και στο youtube.

Πλέον, όμως, έχουν χωρίσει και έκτοτε έχει αλλάξει εντελώς την εμφάνισή της, βγάζοντας τους μπλε φακούς των ματιών της, βάφοντας τα μαλλιά της πιο ξανθά, ενώ έχει κάνει και μία μικρή αισθητική επέμβαση στα χείλη της. Εργάστηκε ως ηθοποιός στα σκετσάκια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και, μάλιστα, επιδιώκει να κάνει κι άλλα βήματα στο "γυαλί", σε συνδυασμό με την επιχείρηση ρούχων της.

Κυριακή Τσακινίδη

Κυριακή Τσακινίδη Power of Love

Πηγή φωτογραφιών: Instagram / Κυριακή Τσακινίδη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με πολύ μακρύ μαλλί και έντονες βλεφαρίδες - Εντελώς αλλαγμένη λίγους μήνες μετά το Big Brother η Σύλια

Χώρισε με την Κυριακή και έγινε άλλος - Με πλούσια μούσια και μαλλιά ο Σωκράτης από το Power of love