Από Ελένη Μήτση

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Κωνσταντίνος Καζάκος το τελευταίο διάστημα δοκιμάστηκε ιδιαίτερα, με τον θάνατο του πατέρα του Κώστας Καζάκου να συγκλονίζει τον ίδιο αλλά και το πανελλήνιο.

Η παρουσία του στο τελευταίο αντίο για τον αείμνηστο ηθοποιό ήταν καθηλωτική, ωστόσο δεν είχε άλλη επιλογή από το να παρευρεθεί στο σημείο. Η ψυχολογία του Καζάκου μπορεί να έχει δοκιμαστεί, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Καζάκος πρέπει να συνεχίσει τη ζωή του.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Κωνσταντίνου Καζάκου μετά τον θάνατο του πατέρα του

Έτσι λοιπόν, την Τετάρτη 28/9 ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το δυσάρεστο γεγονός, καθώς έγινε η avant premiere για την επιστροφή του ''Κόκκινο ποτάμι'' από το Open, στο οποίο θα δούμε τον Καζάκο.

Κώστας Καζάκος

Το δύσκολο βράδυ του ηθοποιού λίγο πριν φύγει από τη ζωή ο πατέρας του

Ο κορυφαίος ηθοποιός, Κώστας Καζάκος άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη (13/9) στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σε ηλικία 87 ετών, σκορπώντας θλίψη σε φίλους και συγγενείς του καθώς και σε όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα.

«Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εισήχθη στο Γ.Ν.Α « Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» στις 26-7-2022 με αναπνευστικά προβλήματα. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαίως, όπου και σήμερα Τρίτη 13-9-2022 απεβίωσε λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας. Τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους του», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο.

Λίγο μετά τον θάνατό του, ο φωτογραφικός φακός, εντόπισε τον Κωνσταντίνο Καζάκο στο νοσοκομείο, εμφανώς συντετριμμένο από τη μεγάλη απώλεια που βίωσε.

Κωνσταντίνος Καζάκος θάνατος πατέρα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φανερά συγκινημένη με ένα λουλούδι στο χέρι - Αποχαιρέτησε τον παππού της η Τζένη Καζάκου

Συντετριμμένη στο τελευταίο αντίο του Καζάκου - Αβάσταχτος ο πόνος για την 3η γυναίκα του ηθοποιού