Από Ελένη Μήτση

Το τελευταίο αντίο στον μεγάλο ηθοποιό, Κώστα Καζάκο ειπώθηκε την Δευτέρα 19/9 με την οικογένεια του αείμνηστου ηθοποιού να είναι όλοι παρόντες στην αποχαιρετιστήρια τελετή, που διοργανώθηκε στη μνήμη του.

Εκτός από το πρόσωπο του πρωτότοκου γιου του Καζάκου, που ήταν εμφανώς στεναχωρημένος, πολλά βλέμματα τράβηξε και η τελευταία γυναίκα που είχε ο εκλιπών στη ζωή του η Τζένη Κόλλια. Μαζί της είχε αποκτήσει 4 παιδιά σύμφωνα με τα αποκλειστικά πλάνα του TV-24, την είδαμε να δακρύζει συνεχώς.

Συντετριμμένη η Τζένη Κόλλια στην κηδεία του Κώστα Καζάκου

Τζένη Κόλλια - Καζάκος

Η τελευταία συνέντευξη του Κώστα Καζάκου πριν φύγει από τη ζωή

Το πρωί του Σαββάτου (17/9), η εκπομπή Open Weekend έδειξε την τελευταία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Κώστας Καζάκος πριν φύγει από τη ζωή στην Ελένη Τσολάκη, μία συνέντευξη που δεν είχε προβληθεί ξανά στο Open.

O ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή στις 13/9, στη συνέντευξή του είχε αναφερθεί στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, καθώς και στην απώλεια της αγαπημένης του, Τζένης Καρέζη.

Αναφορικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, είχε πει: «Δεν είναι ούτε τωρινό και ούτε πρόκειται να γιατρευτεί αυτή η πληγή με αυτά τα περαστικά τώρα. Είναι προβλήματα παιδείας, προβλήματα επιπέδου της κοινωνίας που ζούμε. Αν δεν την φτιάξουμε και παραμένει ζούγκλα όπως είναι θα έχουμε τέτοια φαινόμενα. Στεναχωριέμαι. Και υπάρχουν σε όλους τους χώρους, αυτά τα φαινόμενα της ακράτιας και της θηριωδίας. Απλώς ο δικός μας χώρος είναι προβεβλημένος, στη βιτρίνα».

Για την απώλεια της Τζένης Καρέζη, είπε: «Ο κύκλος του θανάτου και της ζωής δεν σβήνει ποτέ, τη ζωή την κουβαλάμε. Αυτό που είμαστε είναι αυτό που έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα, το παρόν είναι ανύπαρκτο, το μέλλον άδηλον, ό,τι υπάρχει είναι το παρελθόν».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής - Η ΕΡΤ ετοιμάζει μοναδικό αφιέρωμα για Καζάκο και Ειρήνη Παππά

«Είχες πάντα την πιο τεράστια αγκαλιά!» - Συντετριμμένη η πρώην νύφη του Κώστα Καζάκου