Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά τους χορούς και τα τραγούδια, που έριξε στην πρεμιέρα του, το μεσημέρι της Τρίτης 20/9 ο παρουσιαστής, νέες χαρές είχε και την ακριβώς επόμενη μέρα, Τετάρτη 21/9 στην έναρξη του. Ο λόγος για τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος μπήκε με τσιφτετέλια χορεύοντας σε τρελούς ρυθμούς Σαρμπέλ, και ξεσήκωσε το κοινό του.

Όπως πάντα, πιστή ακόλουθός του η Βάνια από πίσω του, η οποία δεν ήταν μόνη της στο πλατό, καθώς έφερε μαζί της και ένα τεράστιο μονόπετρο, υποστηρίζοντας πως είναι αρραβωνιασμένη, και όλοι λύθηκαν στο γέλιο επιτότου, καθώς από πέρυσι προσπαθεί να βρει τον έρωτα και τελικά τα κατάφερε!

Χαμός στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι με τον Μουτσινά

Η αποκάλυψη του για τις σχέσεις του με την Μαλέσκου σήμερα

Κάποτε οι δυο τους ήταν πολύ κοντά, καθώς εκείνος ήταν που την είχε "ανακαλύψει" και έτσι της άνοιξαν οι πόρτες για να έρθει στην Αθήνα να συνεχίσει την καριέρα της, ωστόσο πλέον δεν μιλάνε. Ο λόγος για την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Νίκο Μουτσινά, των οποίων οι σχέσεις μετά το τέλος της εκπομπής της και της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ, είναι...ανύπαρκτες.

Ο παρουσιαστής, μετά την πρεμιέρα του μίλησε στο Happy Day για το ξεκίνημα της νέας σεζόν, για τον ανταγωνισμό αλλά και για την σχέση του με την παρουσιάστρια. «Πρέπει να ψαχτείς με κάποιον τρόπο. Το κορίτσι είναι φίλη μου, είναι πετυχημένο και προσπαθούμε να δούμε τι θα κάνουμε. Ξεκινάμε την εκπομπή 10 λεπτά νωρίτερα για να προλάβουμε τη φίλη μου Ζέτα Μακρυπούλια που κάνει επιτυχία», είπε αρχικά και συνέχισε

«Δεν έχω μιλήσει με την Ιωάννα Μαλέσκου. Κάνει την ζωή της, είναι χαρούμενη, ζηλεύω, βλέπω φωτογραφίες, θα την πάρω να την βρίσω».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν "τα έβαψε και μαύρα" - Η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά μετά την αναβολή της πρεμιέρας του

«Δεν έχει μείνει ψυχή να μας δει!» - Τους "κούφανε" ο Μουτσινάς στην πρεμιέρα του Καλό Μεσημεράκι