Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Παύλος Ορκόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ANT1, το Πρωινό, και δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για τον ρόλο του στους Παγιδευμένους (δείτε εδώ τις σημερινές 28/9 εξελίξεις), όπου υποδύεται τον Σπύρο Μαρκέτο. Ο ηθοποιός αποτελεί μία τραγική φιγούρα στη σειρά, καθώς γύρω από το όνομά του έχει δημιουργηθεί "σάλος", όμως κάθε ιδιαίτερος ρόλος είναι αγαπητός στο κοινό.

Την αγάπη αυτή την αντιλαμβάνεται, λοιπόν, και ο ίδιος και γι' αυτό δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την ανταπόκριση των τηλεθεατών, αφού ο κόπος όλων ανταμείβεται.

Οι δηλώσεις του Παύλου Ορκόπουλου για τους Παγιδευμένους

«Έχουν ακουστεί πάρα πολύ ωραία πράγματα για τη σειρά και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Κάθε γεγονός αποκαλύπτει ανθρώπους, συναισθήματα, ψυχές...», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτή είναι η σύζυγος του ηθοποιού

Μετά την άκρως επιτυχημένη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες, ο Παύλος Ορκόπουλος πέρασε σε μία τελείως διαφορετική σειρά του ΑΝΤ1, τους «Παγιδευμένους», οι οποίοι έχουν αρχίσει να συνεπαίρνουν το τηλεοπτικό κοινό μέσα από κάθε επεισόδιο.

Μπορεί λοιπόν τα τελευταία χρόνια να έχει γυρίσει στις πιο δραματικές σειρές, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον απίστευτο ρόλο του ως «Θωμάς» στην κορυφαία σειρά του Mega, το Παρά Πέντε.

Αυτό που ελάχιστοι ωστόσο γνωρίζουν, είναι πως ο αγαπημένος ηθοποιός είναι μέχρι και σήμερα παντρεμένος με μία ηθοποιό που είδαμε στην αγαπημένη σειρά.

Ο λόγος για τη Νίκη Χατζίδου, η οποία στη σειρά υποδύθηκε την αδερφή της Ελευθερίας Ασλάνογλου, της κοπέλας που είχε δολοφονηθεί στη Θεσσαλονίκη και την υπόθεση της οποίας αναζητούσαν οι 5 πρωταγωνιστές.

Παρά Πέντε γυναίκα Ορκόπουλου

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και 44 χρόνια και ο έρωτάς τους δείχνει να κρατάει καλά μέχρι και σήμερα.

Σε συνέντευξή του ο Παύλος Ορκόπουλος έχει μιλήσει για τον τρόπο που καταφέρνει και διατηρεί τον έρωτά του με τη σύζυγό του, την εξίσου ηθοποιό Νίκη Χατζίδου, ακμαίο και δεν είναι άλλος από τα ερωτικά ραβασάκια που της αφήνει τα πρωινά μαζί με τον καφέ της.

«Ο πρώτος μου έρωτας ήταν η σύζυγός μου και παραμένει, είχε πει ο αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός. Μας μένουν λίγα χρόνια ακόμη για να γιορτάσουμε τα πενήντα χρόνια γάμου. Κάθε μέρα έχουμε μία συνήθεια, όσο νωρίς κι αν ξυπνήσω πριν φύγω από το σπίτι θα της ετοιμάσω τον ελληνικό καφέ της και δίπλα στην κούπα της θα της αφήσω ένα ραβασάκι γράφοντας της "ο καφές σας είναι έτοιμος, καλημέρα σας, κυρία μου". Και μόλις το βλέπει με παίρνει πάντα τηλέφωνο για να την πρωινή μας "καλημέρα"», έχει πει ο ταλαντούχος ηθοποιός σε συνέντευξη του.

Παύλος Ορκόπουλος Νίκη Χατζίδου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν είναι μόνο ηθοποιός - Το κόμμα με το οποίο είχε κατέβει στις εκλογές ο «Παγιδευμένος» Παύλος Ορκόπουλος

Παγιδευμένοι: Θλίψη! Παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή ο...