Από Στέλλα Μούτσιου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στους Παγιδευμένους (δείτε εδώ τι θα συμβεί στο σημερινό 28/9 επεισόδιο), ενώ οι ανατροπές δίνουν και παίρνουν. Όσο η Άννα και ο Δημήτρης προσπαθούν να βρουν τον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτώς, η πρώτη για να μπορέσει να λυτρωθεί και ο δεύτερος για να σώσει τον αδερφό του, ο ίδιος, ο Θοδωρής είναι κλεισμένος στη φυλακή.

Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για εκείνον, αφού γύρω του έχουν μαζευτεί εκατοντάδες εχθροί, διότι το επίθετό του είναι γνώριμο για πολλούς από τους κρατούμενους. Είναι γιος ταξίαρχου και πολλοί τον θεωρούν “βίσμα”, γι' αυτό και είναι εκνευρισμένοι μαζί του.

Ο Θοδωρής δέχεται επίθεση στη φυλακή των Παγιδευμένων

Ο Θοδωρής προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος και δεν δείχνει σε κανέναν όσα βασανιστήρια δέχεται, όμως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν σε καλό. Το κύκλωμα τρέμει στην ιδέα πως ο νεαρός θα λυγίσει και θα ομολογήσει και έτσι οι “ανώτεροι” διατάζουν κάποιους στη φυλακή να τον βγάλουν από τη μέση για να κλείσει η υπόθεση.

Θα δεχθεί, λοιπόν, μία φρικτή επίθεση στο κελί του, όμως θα καταφέρει να την γλιτώνει και θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Ο Σπύρος και ο Δημήτρης σοκάρονται από την είδηση αυτή και αγωνιούν για την τύχη του, αφού κάθε μέρα που βρίσκεται στο κελί κινδυνεύει.

Θοδωρής Παγιδευμένοι

Δεν το είχε προσέξει κανείς - Ο πραγματικός δολοφόνος αποκαλύφθηκε από το 2ο επεισόδιο

Οι Παγιδευμένοι έχουν προκαλέσει "σάλο" στο κανάλι του ANT1, αφού τα νούμερα τηλεθέασης έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Το μυστήριο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την δολοφονία της Μυρτώς και τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από αυτήν έχει καταφέρει να κρατήσει σε γωνία το κοινό, το οποίο αναζητά συνεχώς τον υπεύθυνο.

Το σίριαλ, όμως, είναι βασισμένο σε μία τούρκικη παραγωγή με αποτέλεσμα η λύση να μας έχει δοθεί απλόχερα. Δεν είναι γνωστό εάν και το ελληνικό σενάριο θα ακολουθήσει αυτή την πορεία, διότι ήδη έχει πραγματοποιηθεί μία αλλαγή αφού ο εραστής της Μυρτώς ήταν ο Άγγελος και όχι ο καθηγητής της, όμως αξίζει να γνωρίζουμε την αλήθεια, η οποία, μάλιστα, έγινε φανερή από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο.

Ο λόγος, λοιπόν, για τον Άγγελο, τον κολλητό φίλο της Άννας και συνέταιρό της στη δουλειά. Ο τρόπος που αποκαλύφθηκε; Τη στιγμή που η Άννα άκουγε συνέχεια το τραγούδι που της είχε αφιερώσει η αδελφή της πριν πεθάνει λέει: «Ο Άγγελος μου, ο θάνατος μου».

Παγιδευμένοι Άγγελος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: «Αβάσταχτος ο πόνος!» - Βαρύς θρήνος σε όλο το Twitter με την σκηνή της Ντίνας Μιχαηλίδου

«Δεν είναι εισαγγελέας, πολυεργαλείο είναι!» - Πήρε "φωτιά" το Twitter με την απόπειρα αυτοκτονίας του Ορκόπουλου στους Παγιδευμένους