Από TV24 Team

Τα τελευταία τρία χρόνια τον απολαμβάναμε ως «Νέστορα» στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Φέτος, ο Παύλος Ορκόπουλος έχει αναλάβει έναν τελείως διαφορετικό ρόλο στη νέα αγαπημένη σειρά του καναλιού, τους «Παγιδευμένους».

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει σημειώσει μία μακρά καριέρα στην τηλεόραση, ωστόσο λίγοι γνωρίζουν πως πριν από κάποια χρόνια, πέρα από την υποκριτική, κέρδισε την καρδιά του και η πολιτική.

Ο Παύλος Ορκόπουλος είχε κατέβει υποψήφιος στις εκλογές με το ΚΚΕ

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Ορκόπουλος ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον συνδυασμό του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές του 2014. Επίσης, ήταν υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015, καθώς και στην περιφέρεια Β3' Νότιου Τομέα Αθηνών στις εκλογές του 2019.

«Η τέχνη που ασχολούμαι έχει να κάνει με την επικοινωνία. Προσωπικά για να σταθώ στη δουλειά μου και να μπορώ να είμαι χρήσιμος αντλώ εικόνες και συναισθήματα που συμβαίνουν στην κοινωνία. Ζώντας αυτή την συγκεκριμένη κατάσταση η επικοινωνία που χρειάζομαι για τη δουλειά μου απαιτεί να πάρω θέση στα πράγματα. Έτσι αισθάνομαι μέσα μου. Οφείλω να έχω θέση στα πράγματα και στην κοινωνία διότι έχω παιδιά, εγγόνια και είμαι υφιστάμενος αυτής της κατάστασης.

Παύλος Ορκόπουλος ΚΚΕ

Δεν το κάνω λόγω αναγνωσιμότητας, ούτε το βλέπω επαγγελματικά. Αισθάνομαι πως μέσα από αυτό επικοινωνώ με τα παιδιά και τα εγγόνια μου και η στάση μου παραδειγματίζει. Η τέχνη μου δίνει κουράγιο στον κόσμο και ο κόσμος υφίσταται μια κατάσταση εξαιρετικά άσχημη, βάλλεται από παντού. Τα προβλήματα μπαίνουν στις σχέσεις δυναμιτίζουν σχέσεις-οικογένειες και αισθάνομαι την ανάγκη να μην μείνω ανενεργός σ αυτή την κατάσταση. Ωρίμασα πια, έχω δει την πραγματικότητα, η οποία έχει καταγραφεί μέσα μου», είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του σχετικά με την απόφασή του να κατέβει στις εκλογές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα παίζει όλα για όλα ο ΑΝΤ1 - Η απόφαση της στιγμής για τη νέα πετυχημένη σειρά ''Παγιδευμένοι''

Παγιδευμένοι: Ποιος την πέταξε στο δρόμο γυμνή και κακοποιημένη - Ο Θοδωρής τρομοκρατημένος τα ομολογεί όλα