Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ελεονώρα Μελέτη: Δύο ονόματα που αυτή την τηλεοπτική σεζόν θα ακούμε συνέχεια και πολύ συχνά, ταυτόχρονα. Οι δυο επιτυχημένες παρουσιάστριες ολοκλήρωσαν και τη δεύτερη εβδομάδα τους στον αέρα και η μεταξύ τους «μάχη» για τα νούμερα τηλεθέασης συνεχίζεται κανονικά.

Το Mega Καλημέρα και το Happy Day κονταροχτυπιούνται καθημερινά προκειμένου να καταφέρουν να κατακτήσουν την πρώτη θέση στην πολύ πρωινή ζώνη και έτσι είναι σύνηθες να βλέπουμε τη μία μέρα μπροστά τη μία εκπομπή και την άλλη μέρα, την άλλη εκπομπή.

Ποια βγήκε πρώτη; Τσιμτσιλή ή Μελέτη;

Μελέτη Τσιμτσιλή τηλεθέαση

Μπορεί λοιπόν προχθές, η Σταματίνα Τσιμτσιλή να ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα και μάλιστα με διαφορά απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη, ωστόσο χθες το πρωί (16/9) τα πράγματα άλλαξαν και η πρωινή εκπομπή του Mega, έκανε τη διαφορά και πέρασε μπροστά.

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε 16,9% στο δυναμικό κοινό κατά μέσο όρο (16,4 - 19,5 - 19,2 - 15,8 - 15,3 - 17,7 - 18,8 - 19,8 - 17,2 - 16,2 - 9,9), ενώ χαρακτηριστικό είναι πως για πρώτη φορά, πήρε κακό lead in από το Κοινωνία ώρα Mega (16,4%), το οποίο σημείωσε χαμηλά νούμερα συγκριτικά με όλες τις προηγούμενες μέρες (13,0% στο μέσο όρο).

Από την άλλη, το Happy Day έμεινε πίσω με 15,9% (16,0 - 22,7 - 19,9 - 16,1 - 18,9 - 17,4 - 10,0 - 9,7 - 12,1). Οι δύο παρουσιάστριες γνωρίζουν πως ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και έτσι καθημερινά προσπαθούν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να ξεφύγουν έστω και μία μονάδα μπροστά. Ακόμα ωστόσο είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε ποια από τις δυο θα καταφέρει να αναδειχθεί νικήτρια. Η σεζόν είναι μεγάλη και είμαστε μόνο στην αρχή.

Αμεσότητα, ποικιλία στα θέματα και ενδιαφέρουσα συζήτηση στα πλατό. Αυτά ζητάει το κοινό προκειμένου να χαρίσει την τηλεθέαση σε μία από τις δύο εκπομπές και όπως φαίνεται, και οι δύο παρουσιάστριες το έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θα φέρει το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της σεζόν - Οι πρώτοι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show

Επιστρέφει στην τηλεόραση αλλά όχι στα δελτία - Με νέο ρόλο η Έλλη Στάη