Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την όλο νόημα φράση του για την σειρά και τον ρόλο που υποδύεται, ο Γιώργος Παπαγεωργίου το πρωί της Τρίτης 27/9 έκανε δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών, και απάντησε σε πολλά ερωτήματα, όπως και σε αυτά, για τον σάλο που είχε προκληθεί στο πρώτο επεισόδιο του Γλυκάνισου με την φωτογραφία από τον γάμο του.

Πιο συγκεκριμένα για όσους δεν θυμούνται στο σπίτι της Ελεάννας και του Στρατή στον Γλυκάνισο βρίσκεται η φωτογραφία του Γιώργου Παπαγεωργίου, μόνο που αντί για τη σύζυγό του Μιχαλάκη, έχει τοποθετηθεί στη θέση της η Ευγενία Δημητροπούλου, με φώτοσοπ, κάτι που δεν ήταν δύσκολο να παρατηρήσει κανείς!

Η απάντηση του Γιώργου Παπαγεωργίου για τον σάλο με το φώτοσοπ

«Ήταν μία φωτογραφία η οποία είχε κυκλοφορήσει στα μίντια. Ήταν ένα inside joke μεταξύ μας» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, δείχνοντας πως ήθελαν ο κόσμος να το παρατηρήσει καθώς ήταν πλάκα.

Αυτός είναι ο πατέρας του και πρώην σύζυγος της Φιλαρέτης Κομνηνού

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου τα τελευταία χρόνια κάνει όλο και πιο συχνές εμφανίσεις σε ελληνικές σειρές. Την περσινή σεζόν τον απολαύσαμε στον καθηλωτικό ρόλο του «Χρήστου» στη Σκοτεινή Θάλασσα και φέτος θα αναλάβει κάτι τελείως διαφορετικό. Στον Γλυκάνισο ο Στρατής θα υποδυθεί έναν Έλληνα ο οποίος θα ερωτευτεί μία πρόσφυγα από τη Συρία, τη Ραζάν.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 11 Απριλίου του 1981 και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και όπως πολλοί γνωρίζουν, είναι γιος της κορυφαίας ηθοποιού, Φιλαρέτης Κομνηνού, ενώ το καλοκαίρι του 2021, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στη Σύρο με την αγαπημένη του, Δανάη Μιχαλάκη, την οποία γνωρίσαμε περισσότερο ως «Δρόσω» στη σειρά Άγριες Μέλισσες (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γάμο).

Πατέρας του αγαπημένου ηθοποιού, είναι ο Αργύρης Παπαγεωργίου, ο οποίος δεν είναι του χώρου και επιλέγει να κρατάει χαμηλό προφίλ.

Σε συνέντευξη της, η Φιλαρέτη Κομνηνού, είχε μιλήσει για τον πρώην σύζυγό της, λέγοντας:

«Παντρεύτηκα πολύ μικρή από έρωτα. Ο Γιώργος είναι ένα παιδί από μεγάλο έρωτα, και μοιάζει πολύ στον μπαμπά του. Ο Αργύρης δεν είχε σχέση με το χώρο. Είχε ένα βιβλιοπωλείο στην Τσιμισκή, εκεί γνωριστήκαμε. Χωρίσαμε μετά από 12 χρόνια. Τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι δεν έγινε κάτι για να επιχειρήσω ξανά ένα δεύτερο γάμο. Ερωτεύτηκα αλλά δεν παντρεύτηκα συνειδητά. Ίσως δεν βρέθηκε αυτός που θα ήθελα να γεράσω μαζί τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ δεν τον έχουμε δει λοιπόν πολλές φορές, ο Γιώργος Παπαγεωργίου έχει ανεβάσει τον πατέρα του σε διάφορες αναρτήσεις του και η αλήθεια είναι πως μοιάζουν πολύ.

Γιώργος Παπαγεωργίου πατέρας

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήταν ένας γάμος λίγο...» - Όλη η αλήθεια για την πρώτη γυναίκα που παντρεύτηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου

«Ο έρωτας αυτός είναι...» - Παπαγεωργίου και Πιερίδου αποκαλύπτουν τα πάντα για τον Γλυκάνισο