Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι γεγονός και το έχουμε δει και στις μεταξύ τους συζητήσεις, οι οποίες είναι άλλοτε έντονες και άλλοτε πιο νορμάλ, ότι οι κριτές του GNTM 5 έχουν διαφορετικές απόψεις μεταξύ τους, τις οποίες στηρίζουν μέχρι τέλους (δείτε εδώ τον πρωτοφανή καυγά της με τον Σωφρονίου). Αυτό είδαμε και στο επεισόδιο της Δευτέρας 26/9, καθώς διαφώνησαν για μία διαγωνιζόμενη η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Χατζηπαντελή.

Πιο συγκεκριμένα, για την Βίκυ η κοπέλα ήταν ότι πιο ωραίο έχει δει μέχρι τώρα στον διαγωνισμό, ενώ η Σοφία είχε άλλη γνώμη, την οποία εξέφρασε έντονα, μιας και δεν έβλεπε τίποτα από όσα έβλεπε η παρουσιάστρια.

Η συγγνώμη της Σοφίας Χατζηπαντελή στην διαγωνιζόμενη

Σε δημοσίευση της στο Instagram το μεσημέρι της Τρίτης 27/9 η κριτής ανέφερε, αναρτώντας μία φωτογραφία του μοντέλου, πως μάλλον είχε μία δύσκολη μέρα, και πως ξαναβλέποντας το επεισόδιο θεωρεί πως έκανε λάθος μαζί της, ζητώντας της συγγνώμη, και ψάχνοντας το προφίλ της για να μιλήσει μαζί της.

Η δημόσια συγγνώμη της Σοφίας Χατζηπαντελή σε διαγωνιζόμενη
Instagram

Το πλάνο που «πρόδωσε» τις σχέσεις της Βίκυς Καγιά με τη Σοφία Χατζηπαντέλη

Το μοντέλο, με τις εκρήξεις του και τις ατάκες του έχει καταφέρει να πάρει πάνω τις όλα τα φώτα και να επισκιάσει ακόμα και τη Βίκυ Καγιά, μιας και το Twitter ασχολείται σε κάθε επεισόδιο, μαζί της.

«Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το babe love μου, μιλάμε καθημερινά και στο τηλέφωνο και στο Instagram. Την λατρεύω και την εκτιμώ, την γουστάρω πολύ που φωνάζει και στα επόμενα επεισόδια θα δείτε και άλλα», είχε πει η Βίκυ Καγιά όταν την ρώτησαν πώς είναι οι σχέσεις της με την guest κριτή του show, ενώ με κάθε ευκαιρία, την υποστηρίζει για την κριτική που δέχεται.

Όπως αποδείχθηκε ωστόσο στο (26/9) επεισόδιο, οι σχέσεις των δύο κυριών δεν είναι τόσο καλές όσο θα περίμενε κανείς.

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή στο επεισόδιο, η Βίκυ Καγιά την ώρα που γελούσε, ακούμπησε την Σοφία Χατζηπαντέλη. Εκείνη τη στιγμή, η guest κριτής γύρισε και την κοίταξε με το πιο δολοφονικό βλέμμα που υπάρχει και φυσικά η αντίδραση αυτή, καταγράφηκε από την κάμερα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δουλεύει εδώ και χρόνια σαν μοντέλο - Τι έχει σπουδάσει στην πραγματικότητα η Σοφία Χατζηπαντελή του GNTM 5

Ο μισθός της ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ το χρόνο - Η αμύθητη περιουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή του GNTM 5