Από Στέλλα Μούτσιου

Η νέα σειρά ΣΚΑΪ, Γλυκάνισος, έχει προκαλέσει τρομερές αντιδράσεις στο Twitter και φαίνεται πως το κοινό έχει ήδη παθιαστεί με την πλοκή και τους πρωταγωνιστές. Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Παπαγεωγίου, που είναι και το βασικό πρόσωπο του σίριαλ μίλησε στον Τηλεθεατή και προχώρησε σε διάφορες σχετικές δηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για την συμπρωταγωνίστριά του, και τον ρόλο που έχει στην καρδιά του τηλεοπτικού Στρατή.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγεωργίου για τον Γλυκάνισο

Παίρνοντας το σενάριο στα χέρια σας, τι σας έκανε εντύπωση;

«Το πρωτότυπο του θέματος. Πρόκειται για μία πρωτότυπη σειρά και όχι διασκευή, έχει την υπογραφή του Γιώργου Κυρίτση, τον οποίο θεωρώ δάσκαλο του είδους, κι από εκεί και πέρα μου άρεσε πολύ το θέμα, που εκτός από πολύ επίκαιρο έχει και μια κλασικότητα. Από την εποχή του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, ο απαγορευμένος έρωτας δεν έπαψε ποτέ να ενδιαφέρει τον κόσμο και νομίζω πως αυτό θα ισχύει όσοι αιώνες κι αν περάσουν».

Τι άνθρωπος είναι ο Στρατής, που υποδύεστε;

«Είναι ένας Μυτιληνιός ανθυποπλοίαρχος, ο οποίος αποφασίζει να αφήσει τα καράβια και να επιστρέφει στο νησί του. Εκεί γίνεται η μοιραία συνάντηση με μία Σύρια πρόσφυγα, τη Ραζάν, και ερωτεύονται κεραυνοβόλα».

Γιώργος Παπαγεωργίου Γλυκάνισος

Γιατί επιστρέφει στο νησί;

«Έπειτα από ένα τραγικό συμβάν, που θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο, επιστρέφει προσπαθώντας να μαζέψει τα κομμάτια του»

Ο λόγος που έχει απομακρυνθεί από τη σύζυγό του, είναι ότι δεν έκαναν παιδί ή δεν ταίριαζαν και ως χαρακτήρες;

«Όπως σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις, όλα αυτά είναι λίγο μπλεγμένα. Πρόκειται για μία σχέση η οποία, ούτως ή άλλως, ήταν σε κρίση. Και το γεγονός ότι δεν έκαναν παιδί τούς έχει απομακρύνει, αλλά συμβαίνει και κάτι που τον κάνει να πει: ως εδώ ήταν».

Με τη Ραζάν, είναι έρωτας με την πρώτη ματιά;

«Ναι, από αυτούς τους παραμυθένιους».

Τι την κάνει ξεχωριστή στα μάτια του;

«Στους κεραυνοβόλους έρωτες δεν υπάρχει λογική. Τον τραβάει σαν μαγνήτης, το τι είναι αυτό νομίζω ότι στην πορεία θα το καταλάβει και ο ίδιος».

Στο σύντροφό της, όμως, χρωστάει τη ζωή του. Αυτό τον κάνει να νιώθει άσχημα;

«Ακριβώς, αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που κάνει το ρόλο πολυσύνθετο. Έχει να διαχειριστεί αυτό το ηθικό δίλημμα, που περιπλέκει πιο πολύ τα πράγματα».

Πώς είναι η συνεργασία με την Έλενα;

«Πολύ αρμονική. Αν και δεν γνωριζόμασταν, είχαμε πάρα πολύ καλή χημεία από το πρώτο γύρισμα και έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία, όπως και με όλους τους συντελεστές»

Ασύλληπτο: Η σύζυγος του στη σειρά έβαλε το... νυφικό της Δανάης Μιχαλάκη

Τι κι αν ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη Δανάη Μιχαλάκη το περσινό καλοκαίρι, ο Γιώργος Παπαγεωργίου «ντύθηκε» ξανά γαμπρός, αυτή τη φορά για χάρη του Γλυκάνισου, της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ στην οποία πρωταγωνιστεί.

Το βράδυ της Δευτέρας (19/9), παρακολουθήσαμε το πρώτο επεισόδιο της σειράς (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσε) και το κοινό στάθηκε σε μία λεπτομέρεια που πρόσεξαν πολλοί.

Στη σειρά, ο Γιώργος Παπαγεωργίου (Στρατής), είναι παντρεμένος με την Ευγενία Δημητροπούλου (Ελεάννα). Στα πρώτα πλάνα βλέπουμε το σπίτι τους και σε κάποιο σημείο, η κάμερα έδειξε μία φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού.

Βέβαια η φωτογραφία αυτή δεν είναι άλλη από τη φωτογραφία του γάμου του γνωστού ηθοποιού με τη Δανάη Μιχαλάκη στη Σύρο. Η παραγωγή έκανε photoshop τη φωτογραφία και στη θέση της Μιχαλάκη έβαλε το πρόσωπο της Δημητροπούλου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ - ''Ψαλίδι'' στον ''Γλυκάνισο''

Ήταν μαζί του η Μαίρη Συνατσάκη πριν τον Ίαν Στρατή - Τώρα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ ''Γλυκάνισος''