Από Ελένη Μήτση

Τα ευχάριστα για τη ζωή της Μαίρης Συνατσάκη τα έχουμε μάθει με την εγκυμοσύνη της να έχει κατακλίσει τα μέσα και εκείνη και τον Ίαν Στρατή να περιμένουν πως και πως το μωράκι τους να έρθει στον κόσμο.

Να θυμίσουμε εδώ, πως η Μαίρη είχε στο παρελθόν πολύ ωραίους συντρόφους και ένας εξ αυτών είναι σήμερα πρωταγωνιστής στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ ''Γλυκάνισος''. Ο λόγος για τον Αιμιλιανό Σταματάκη, ο οποίος έχει βρει και εκείνος με τη σειρά του ξανά τον έρωτα μετά τον χωρισμό.

Ο πρώην της Συνατσάκη, Αιμιλιανός Σταματάκης πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ ''Γλυκάνισος''

Σε ότι αφορά το ρόλο του στη σειρά είναι το δεξί χέρι του πατέρα στην οικογενειακή επιχείρηση και αδυναμία της μητέρας του. Αγαπά το κύρος, τα λεφτά, την εξουσία και την ευκολία που του προσφέρει μια ήδη στρωμένη επιχείρηση, είναι επίσης αδερφός του Στρατή.

Συνατσάκη - Σταματάκης

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Επίσης έχει πτυχίο Θεατρικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Ο άνθρωπος που γελά (2019), Jesus Christ Superstar (2018), Chicago (2019), Ορέστης (2021).

Ο θεατρικός ηθοποιός έχει αρκετές παραστάσεις στο ενεργητικό του, με πρώτη και σημαντικότερη το μιούζικαλ του Νίκου Καρβέλα «Οι καμπάνες του Edelweiss», όπου συμπρωταγωνιστούσε με την Άννα Βίσση.

Πριν από λίγο καιρό, ο Αιμιλιανός Σταματάκης βρισκόταν σε σχέση με τη Μαίρη Συνατσάκη, με την οποία μάλιστα συμπρωταγωνιστούσαν στην θεατρική παράσταση Hair.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γλυκάνισος: Μιλάνε με τα μάτια - Η συνάντηση της Ραζάν και του Στρατή στο δωμάτιο του νοσοκομείου