Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Στρατής Χατζησταματίου, ο τηλεοπτικός «Μανόλης» της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός είναι ένας από τους νεαρούς ηθοποιούς που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Το ταλέντο του καθώς και ο τρόπος που έχει αγκαλιάσει τον χαρακτήρα του, τον έχουν αναδείξει σε ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της σειράς.

Αν και είναι μόλις 25 χρονών, ο Στρατής Χατζησταματίου, έχει αποδείξει πως σύντομα θα είναι ένα από τα ονόματα που θα μας απασχολήσουν. ο ηθοποιός, αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2019 και είναι τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η εξομολόγηση του Στρατή Χατζησταματίου για τη σύντροφό του

Και μπορεί η προσωπική του ζωή στον Σασμό να μην πηγαίνει και τόσο καλά (δείτε εδώ τι θα συμβεί στον χαρακτήρα του), ωστόσο όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, στην πραγματικότητα έχει σχέση και μάλιστα είναι και πολύ ερωτευμένος.

«Έχω σχέση. Η κοπέλα μου φαντάζομαι ότι με βλέπει στη σειρά. Ο Σασμός δεν έχει βοηθήσει την ερωτική μου ζωή. Φλέρταρα και πριν από τον Σασμό. Τι να ζηλέψει η κοπέλα μου τις σκηνές μου με την Κλαίρη, τι κάνω; Αυτά είναι αστεία», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Η μόνη φωτογραφία της κοπέλας του που έχει στο Instagram του ο Στρατής Χατζησταματίου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: «Σας παρακολουθούσα...» - Ο Παύλος εξομολογείται όλη την αλήθεια στη γιαγιά Ειρήνη

Σασμός: Ο Μαθιός καταρρέει μέρα με τη μέρα - Στιγμές αγωνίας για την Βασιλική