Από TV24 Team

Στον πρώτο κύκλο του Σασμού, αποχαιρετίσαμε τον Άγγελο και τον Γεράσιμο, όμως στον δεύτερο που αυτή την περίοδο ετοιμάζεται, περισσότεροι ηθοποιοί θα φύγουν οριστικά από την Κρήτη και το περιοδικό TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ (δείτε εδώ τα δυο θανατικά που θα ανοίξουν τον νέο κύκλο).

Οι ηθοποιοί που αποχωρούν από τον Σασμό

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ένας από αυτούς θα είναι ο Σταύρος και ο αδελφός του ο Βαγγέλης. Οι δύο ηθοποιοί θα παίξουν σε λίγα επεισόδια του δεύτερου κύκλου και αυτό γιατί σύντομα ο Σταύρος θα καταλάβει ότι δεν έχει τελικά θέση στην καρδιά και τη ζωή της γυναίκας που αγάπησε, της Αργυρώς.

Όπως είναι φυσικό, ο Γιώργος Χριστοδούλου (δείτε εδώ το τέλος του Αστέρη με την Αργυρώ) ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης αλλά και η Γιάννα Ζιάννη που υποδύθηκε τη θεία τους δεν θα είναι στη δεύτερη σεζόν. Το ίδιο ισχύει και για τον Αλέξανδρο Μούκανο που υποδύθηκε τον πατέρα τους. Αυτοί δεν είναι όμως οι μόνοι που θα φύγουν από τη δημοφιλή σειρά. Θα ακολουθήσει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, θα σκοτώσουν τη Βασιλική, την ηρωίδα που υποδύεται, αλλά και η Κλαίρη με τον Μανόλη. Ευθαλία Παπακώστα και Στρατής Χατζησταματίου δεν θα είναι για πολύ στη σειρά.

Κλαίρη Μανόλης Σασμός

Όπως λένε, σύντομα ο τελευταίος θα δεχτεί την πρόταση του καθηγητής Παπαφράγκου και θα φύγει για την Αμερική. Στο πλευρό του δεν μπορεί παρά να έχει το κορίτσι που τον σημάδεψε. Και τη γιαγιά Ειρήνη όμως δεν θα δούμε σε πολλά επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Η Όλγα Δαμάνη έχει δηλώσει πολλάκις πως η ηρωίδα της θα αποχωρήσει από τη σειρά και ο λόγος θα είναι τα βαθιά της γεράματα...

Το συγκινητικό «αντίο» του Θανάση Πατριαρχέα στον Σασμό μετά το τελευταίο επεισόδιο

Ο Θανάσης Πατριαρχέας προστέθηκε στη λίστα των ηθοποιών που αποχώρησαν από τον Σασμό γιατί ο χαρακτήρας τους πέθανε. Ο θάνατος του Άγγελου αλλά και η αντίδραση της γιαγιάς Ειρήνης, ήταν ένα από τα πιο σοκαριστικά στοιχεία του προχθεσινού (6/7) επεισοδίου (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε).

Ο αγαπημένος ηθοποιός θέλησε να πει το δικό του αντίο στη σειρά, με μία εξαιρετικά συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Μάγκες και μάγκισσες αντίο», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Θανάσης Πατριαρχέας, δημοσιεύοντας ένα βίντεο μαζί με τη Μαρία Πρωτόπαππα και τον Δημήτρη Ήμελλο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Στον Σασμό Μάινας και Γεροντιδάκης! Οι ρόλοι που θα ενσαρκώσουν

Σασμός: Περνάει στην αντεπίθεση ο Αστέρης - Ζητάει από την Αργυρώ να δει το παιδί του