Από Στέλλα Μούτσιου

Η Φαίη Σκορδά καθημερινά λέει την πρώτη της καλημέρα στο κοινό με κέφι και τραγούδια να παίζουν στο background, όμως τα κομμάτια που επιλέγει από χθες (26/9) αφήνουν πολλά υπονοούμενα. Την Τρίτη 27/9, λοιπόν, μπήκε στο πλατό του "Πρωινό μας" χορεύοντας "τα αμαρτωλά μάτια" του Θοδωρή Φέρρη και εξήγησε πως πρόκειται για παραγγελιά από τα κορίτσια του Κωτσόβολου.

Ωστόσο, στη συνέχεια ρώτησε την ομάδα της εάν το αφιερώνουν κάπου, με τους συνεργάτες να απαντούν πως θα μπορούσαν να το στείλουν κάπου συγκεκριμένα, χωρίς να εξηγούν που.

Το τραγούδι της εισόδου της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό μας

«Έχω ζητήσει μικρόφωνο από την παραγωγή. 30 δευτερόλεπτα μπορώ Έλενα μου να πω ένα ρεφρέν; Κάπου εγώ το αφιερώνω, τι θες; Δεν έχω εγώ προσωπική ζωή;», είπε στην Χριστοπούλου.

«Ναι έχεις, τι ώρα έχεις;» απάντησε εκείνη.

Στα μαχαίρια η παρουσιάστρια και ο Γιώργος Λιάγκας

Η μοίρα έμελλε να χωρίσει τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκόρδα στη ζωή αλλά και στην τηλεόραση μιας και μετά την επανένωση τους τηλεοπτικά, φέτος βλέπουμε τον έναν στον ΑΝΤ1 και τον άλλο αντίστοιχα στον ΣΚΑΪ.

Τόσο το Πρωινό όσο και το Πρωινό μας κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να ξεπεράσει το ένα το άλλο, με τα νούμερα τηλεθέασης να δείχνουν, πως το κοινό μοιράζεται σχεδόν ίσα ανάμεσά τους.

Αυτό άλλωστε αποτυπώθηκε και από την τηλεθέαση της Παρασκευής 23/9 με την προτίμηση να είναι με πολύ μικρή διαφορά υπέρ του ενός.

Συγκεκριμένα το ''Πρωινό'' κατάφερε να βγει μπροστά σημειώνοντας κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 13,5% (11,0 -10,7 - 13,2 - 15,4 - 14,9 - 15,2 - 13,2) με μια απουσία από το πάνελ του να κορυφώνει την τηλεθέαση, ενώ το ''Πρωινό μας'' ήταν πολύ κοντά στην απέναντι εκπομπή με 12,7% ( 9,9 - 14,9 - 13,8- 16,8 - 16,4 - 15,4 - 13,2 - 8,5 - 6,2).

Γνωρίζουμε αποδεδειγμένα, πως και οι δύο χειρίζονται έξυπνα την ζώνη τους, με τον έναν να θέλει το καλό του άλλου, αφού πέραν των εκπομπών μεγαλώνουν μαζί τα δύο αγόρια τους. Η φύση του επαγγέλματος είναι από μόνη της ανταγωνιστική ωστόσο, και αυτό θέλουν δεν θέλουν δεν αλλάζει...

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Πρωινό Μας 12,7
  • ALPHA: Super Κατερίνα 13,5
  • EΡΤ: Ενημέρωση 4,4
  • MEGA: Πάμε Δανάη 9,1
  • Open: Ποιος είναι Πρωινιάτικα 6,7
  • Star: Breakfast At Star 8,1
  • ΑΝΤ1: Το Πρωινό 13,5

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η Φαίη φαινόταν πως δεν περνούσε καλά!» - Ο Κώστας Τσουρός "σπάει" τη σιωπή του και αποκαλύπτει για την Σκορδά

Αποκαλύφθηκε από την Αφροδίτη Γραμμέλη - Το παρασκήνιο του τηλεοπτικού διαζυγίου της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα