Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας 26/9 κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή The 2night Show, φέρνοντας έναν από τους πιο περιζήτητους καλεσμένους, ωστόσο το πρωί της ίδιας ημέρας έγινε γνωστό πως ο ίδιος έπεσε θύμα απάτης.

Ο λογαριασμός του στο Instagram χακαρίστηκε και ο άνθρωπος που χειριζόταν το προφίλ του παρότρυνε τον κόσμο να πατήσει σε μία διαφήμιση και να ασχοληθεί με το bitcoin.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έπεσε θύμα απάτης

«Έμεινα έκπληκτος γιατί είδα στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα μου τηλεφώνησαν και μου στείλανε μήνυμα πολλοί άνθρωποι αν είναι αλήθεια αυτό. Ότι έχω κερδίσει τόσα πολλά χρήματα, γιατί αυτό έγραφε η διαφήμιση, ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έβγαλε πάρα πολλά χρήματα από αυτά τα κρυπτονομίσματα», δήλωσε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εγώ είχα μείνει άναυδος γιατί ήταν τόσο συγκλονιστικό το πόσο εύκολα θα μπορούσε να παρασυρθεί κάποιος γιατί ήταν φοβερά εντυπωσιακό αυτό που κάνανε. Αμέσως βγήκα στο ραδιόφωνο το πρωί και είπα ότι αυτό είναι ψέμα. Ανέβασα και στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram να μην πιστέψουν αυτή τη διαφήμιση. Πήρα και τηλέφωνο να μιλήσω με υπεύθυνους για να βρούμε που θα μπορούσα να απευθυνθώ για να κάνω μήνυση».

«Από ότι αντιλαμβάνομαι, είναι ένα πράγμα που… σαν την Λερναία Ύδρα δεν μπορείς καν να το σταματήσεις, δεν μπορείς καν να το βρεις. Μόνο να ενημερώνεται ο κόσμος για να γλιτώσει από τις ψεύτικες διαφημίσεις γιατί εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν είχα καμία σχέση με όλη αυτή την ιστορία.

Αυτό που είχα διαβάσει εγώ έγραφε ότι κέρδισα κάποια τεράστια ποσά. Μιλάμε για 2-3 εκατομμύρια που ήταν απίθανο αυτό που γράφανε αλλά ταυτόχρονα πολύ θελκτικό για πολύ κόσμο να πιστεύει ότι τόσο εύκολα με μια μικρή συμμετοχή, ότι κέρδισα τόσα πολλά εκατομμύρια. Είναι σοκαριστικό γιατί πολλοί καλοπροαίρετοι άνθρωποι θεωρούν ότι για να υπάρχει αυτή η διαφήμιση, σημαίνει ότι είναι και αλήθεια», κατέληξε.

Η αποκάλυψη του παρουσιαστή για την μάχη του με τα κιλά

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το πρωί της Τρίτης 13/9, παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ANT1 με αφορμή τις πρεμιέρες του και μίλησε πρώτη φορά για ένα ζήτημα που τον απασχολεί τα τελευταία χρόνια και οφείλεται για μία πολύ άσχημη ψυχολογικά περίοδο στη ζωή του.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε, δηλαδή, στο πρόβλημα της υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια σχετικά με τα κιλά του και αποκάλυψε πως έπαιρνε ένα φάρμακο για να χάσει το περιττό βάρος, γεγονός που τον έκανε να οδηγηθεί σε πολύ "περίεργες" σκέψεις και να χάσει τον εαυτό του.

«Βλέπω ότι έχουν απομονωθεί λίγο όλοι. Δεν θέλω να κάνω κριτική γιατί θα ήταν και λίγο άδικο. Απλά εμένα μου αρέσει η φιλοσοφία στην πρωινή ζώνη να είσαι όρθιος, δεν θέλω ψυχαγωγία να κάθεσαι σε ό,τι αφορά την πρωινή ζώνη», είπε αρχικά.

«Είπα τι συνέβη στη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια. Είπα για το πρόβλημα με τα κιλά μου. Είπα τι πήγα να πάθω με το φάρμακο που πήρα για να χάσω τα κιλά. Θα έκανα τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να φανταστεί ένας άνθρωπος παίρνοντας αυτά τα φάρμακα. Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου», εξομολογήθηκε στο τέλος ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Καλωσόρισε το κοινό του ο Αρναούτογλου με τρελή διάθεση - Μεγάλη πρεμιέρα για το ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος''

«Η ζωή μου θα ήθελα να κλείσει επαγγελματικά με...» - Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκαλύπτει για το τέλος της καριέρας του