Από Στέλλα Μούτσιου

Όπως ήδη το tv-24.gr αποκάλυψε, στη Γη της Ελιάς και συγκεκριμένα στη Μάνη θα βρεθεί η Κατερίνα, η φίλη της Στέλλας, της κόρης της Χάιδως, η οποία θα οδηγήσει την δεύτερη στην καταστροφή. Τα λόγια αυτά επιβεβαιώνονται και μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη, ωστόσο από τον ρεπόρτερ προέκυψε μία ακόμη αποκάλυψη.

Η κοπέλα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της οικογένειας Στεφανέα, δεν θα "ενοχλήσει" μόνο την Χάιδω, αλλά θα φροντίσει να σπείρει τον πανικό και στον Φίλιππο και την καλή του, αφού θα απαγάγει το μωρό τους για να τους αποσπάσει χρήματα.

Απαγάγουν το μωρό του Φίλιππου και της Βασιλικής στη Γη της Ελιάς

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό (26/9) επεισόδιο

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (26/9) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, η οποία χθες σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter. Συγκεκριμένα, η Μυρτάλη μετά την απογοήτευση που παίρνει με τη σχέση της με τον Χρήστο, αφήνεται επιτέλους στον έρωτα του Αλέξη.

Eπεισόδιο 8

Η Αθηνά περνά δύσκολες ώρες στη φυλακή, με τη Βαγγελιώ να της συμπαραστέκεται, ενώ η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη. Παράλληλα, η έρευνα γύρω από τους θανάτους της Βιολέτας και της Νάντιας συνεχίζεται, με τον Κουράκο να προειδοποιεί τον Λυκούργο πως κολυμπάει σε επικίνδυνα νερά και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Η Μυρτάλη αφήνεται στον έρωτα του Αλέξη, τον άλλοτε εχθρό της. Η Μυρτάλη το εξομολογείται στη Μαρίνα, η οποία αντιδρά έντονα θεωρώντας πως η φίλη της λειτουργεί απερίσκεπτα, και οι δυο τους μαλώνουν άσχημα. Ο Στάθης και η Εύα βρίσκονται σε σύγκρουση, με τα προβλήματα της συγκατοίκησης να μην έχουν τέλος. Μια νέα κοπέλα, η Ράινα από τη Βουλγαρία, εμφανίζεται στο κλαμπ και ζητά δουλειά, ενώ ο Κουράκος δίνει εντολή στον Στράτο να αρχίσουν διακριτική έρευνα για το συγκεκριμένο μαγαζί. Ο Άρης δέχεται να μπει στον πολιτικό συνδυασμό του Δημοσθένη, ενώ ο Πότης «φλερτάρει» με τον συνδυασμό του Ισίδωρου. Η Εύα συνειδητοποιεί πως κυκλοφορεί μια άσεμνη αφίσα της και γίνεται έξαλλη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πήγε να τη βρει στην Ισπανία ο Παπανδρέου - Με εξωτικό ντύσιμο σε βραδινή έξοδο η Ιφιγένεια Τζόλα

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Βασίλη Μίχα με την Έλενα Χριστοπούλου - Δεν θα είναι μόνο στην Γη της Ελιάς αλλά και...