Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι συντελεστές της Γης της Ελιάς, συνεχίζουν τα γυρίσματα στην Ισπανία, εκεί όπου βάσει σεναρίου έχουν πάει προκειμένου να συναντήσουν τον Στέφανο και την Ελένη και να τους ευχηθούν για τον κρυφό γάμο που πραγματοποίησαν.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική, δηλαδή η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου, βρίσκονται στην Ισπανία και δείχνουν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή που περνούν μαζί στη Μαδρίτη.

Η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου στην Ισπανία

Μάλιστα, πριν από μερικές ώρες, η Ιφιγένεια Τζόλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από την βραδινή έξοδό της στο πλευρό του Διονύση Παπανδρέου, μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της σειρές.

Ιφιγένεια Τζόλα Ισπανία

Ντυμένη με ένα εντυπωσιακό κόκκινο εμπριμέ πουκάμισο, η νεαρή ηθοποιός διασκέδασε με τους συνεργάτες της με την ψυχή της.

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα ανάμεσα στην Ιφιγένεια Τζόλα και τον Διονύση Παπανδρέου

Τόσο ο Διονύσης Παπανδρέου όσο και η Ιφιγένεια Τζόλα, έχουν κληθεί να απαντήσουν στις φήμες για την προσωπική τους ζωή, ωστόσο κανένας δεν έχει δώσει ξεκάθαρη απάντηση.

«Με την Ιφιγένεια υπάρχει πλατωνικός έρωτας. Μοιραζόμαστε πολλές ώρες μαζί, θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σχέση, αλλά έχουμε δημιουργήσει άλλες συνθήκες συνεργασίας, τη θεωρώ εξαιρετική μου φίλη, είναι ένα εξαιρετικό παιδί και έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί. Θα το αφήσω εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Παπανδρέου στη συνέντευξή του στο Night Out.

Aπό τη μεριά της, η Ιφιγένεια Τζόλα είχε μιλήσει στην ίδια εκπομπή, λέγοντας: «Αυτόν που έχω συνηθίσει είναι ο Διονύσης Παπανδρέου (σ.σ. στο σίριαλ υποδεύεται τον Φίλιππο Στεφανέα, με τον οποίο είναι σύζυγοι), τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και είναι εξαιρετικό παιδί», απάντησε στην ερώτηση για το ποιον θεωρεί πιο όμορφο από τη «Γη της ελιάς» και για το αν θα μπορούσε να είναι ζευγάρι μαζί του, τόνισε: «Όλα είναι δυνατά να συμβούν στη ζωή μας».

Όπως είπε σε έναν άντρα κοιτάει τον χαρακτήρα του, να έχει τρόπους, χιούμορ και να είναι καλοδιάθετος. Το τελευταίο ραντεβού που βγήκε ήταν πριν πάνω από δύο μήνες και από ότι φάνηκε πήγε καλά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς (26/9): Η Μυρτάλη υποκύπτει στον έρωτα του Αλέξη

Γη της Ελιάς: «Που είναι η φυλακισμένη της καρδιάς μας;» - Χαλασμός στο Twitter με την δίκη της Αθηνάς