Από Στέλλα Μούτσιου

Η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία διαθέτει πλέον δική της εκπομπή το Σαββατοκύριακο, αν και τα νούμερα είναι πολύ χαμηλά, βρέθηκε ως καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι, την Δευτέρα 26/9 και πέρα από τις δικές τις συνεργασίες, μίλησε για αυτή του Γιώργου Λιάγκα και της Δούκισσας Νομικού που έληξε άδοξα.

Μάλιστα, επειδή η ίδια έχει εξηγήσει στο παρελθόν ποια είναι η γνώμη της για τον παρουσιαστή, προσπάθησε να είναι αντικειμενική και τόνισε πως και για τους δυο τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα.

Οι δηλώσεις της Μπακοδήμου για το τέλος της συνεργασίας της Δούκισσας με τον ΑΝΤ1

«Σε ένα σαββατοκύριακο κατάλαβα ότι είναι 3-4 που δεν θα μου μιλάνε, χωρίς να υπάρχει πρόθεση δική μου», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και συμπλήρωσε για την περίπτωση του ANT1: «Άσχετα από το τι εικόνα έχω για τον Γιώργο Λιάγκα, βρέθηκε το καλοκαίρι σε μια εκπομπή που δεν ήξερε ποια θα είναι η συμπαρουσιάστριά του. Αναγκάστηκε να κάνει ένα ρεπορτάζ, να ψάξει, να δοκιμάσει, να κάνει casting.

Και με το που κάθεται η Δούκισσα και ξεκινάει σε έναν πολύ σκληρό αγώνα – είναι φαρμάκι να ξυπνάς και να περιμένεις τα νούμερα – και πάνω που λες το έχω στήσει να φεύγει. Δεν ξεστήνεται, ακούγεται και μια κακή εικόνα για σένα, που μπορεί να μην αντιστοιχεί. Η θέση μου είναι συμπαθής γιατί περνάει πολλά»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για την φράση του Λιάγκα που έφερε το τέλος με την Νομικού

Το μεσημέρι της Κυριακής μπήκε τέλος στο "θρίλερ" με την κατάσταση που επικρατούσε στον Αντ1 με την Δούκισσα Νομικού, και με ανακοίνωσή του ο σταθμός έκανε γνωστή την λήξη της συνεργασίας τους. Η Μαρία Μπακοδήμου ωστόσο λίγη ώρα μετά το συμβάν, στην εκπομπή της το μεσημέρι της Κυριακής 25/9, έκανε μία αποκάλυψη έπειτα από ρεπορτάζ που είχε για το μέλλον του «Πρωινού».

«Εγώ αυτό που ξέρω από εσωτερική πληροφόρηση και ρεπορτάζ που έκανα είναι ότι ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι “δεν χρειαζόμαστε άλλη υποστήριξη, είμαστε μια δημοσιογραφική εκπομπή που μπορούμε να βγάζουμε πολύ ωραία τα θέματα”. Σημασία έχει ότι ήταν μια μπόμπα στην αρχή της σεζόν. Ας τα βρουν μεταξύ τους, δεν θέλω να εκφέρω άποψη» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Κακώς πήγε από την αρχή...» - Τάχθηκε με το μέρος της Δούκισσας Νομικού και ο Νίκος Μουτσινάς

«Δε κάνει!» - Το ειρωνικό σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη Δούκισσα Νομικού μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό